Het verwijderen van Updates op een Asus EEE PC 900

Windows-Updates installeert regelmatig hotfixes en patches, naar de ASUS Eee PC 900 met het besturingssysteem Windows XP veilig en up-to-date te houden. Sommige updates, kunnen echter proberen te herstellen van oude bugs, alleen om nieuwe maken. Als systeem of software instabiliteit optreedt kort na het uitvoeren van Windows-Updates, kunnen een of meer van de hotfixes te wijten zijn. U kunt bekijken en verwijderen recente updates in de toevoegen of wegnemen programma appel. Verwijderen van de meest recente updates kunt herstellen de netbook een functionerende staat.

Instructies

1

Klik op "Start". Klik "Run". "Appwiz.cpl" aangaan in het dialoogvenster. Klik op "OK" om te verwijderen in het Configuratiescherm te openen.

2

Klik op de "Change of Remove Programs"-pictogram in het linkerdeelvenster. Vink de optie van de "Updates weergeven" gelegen op het hoogste recht.

3

Ga naar de lijst van patches met het label "Windows XP Hotfix KB #." Gebruik de data vermeld op het recht om te bepalen welke update of de updates te verwijderen uit de Asus Eee PC 900.

4

Selecteer de patch, en klik op de knop "Verwijderen". Volg de aanwijzingen op het scherm de instructies voor het verwijderen van de update van de Eee PC.