Het verschil tussen PPV & Memcached

Het verschil tussen PPV & Memcached


PPV en memcached zijn twee manieren voor gegevens worden opgeslagen op computers. PPV is een acroniem voor Java Persistentie API. PPV en memcached zijn vergelijkbaar in dat ze allebei omgaan met de opslag van informatie, maar ze verschillen in de soorten informatie die ze opslaan en hun beoogde toepassingen. Memcached wordt gebruikt voor cache of bestanden die de computer nodig heeft om snel toegang te slaan. PPV kan een programmeur voor het opslaan, wijzigen en relationele gegevens ophalen die is essentieel voor de werking van de toepassing of website die ze zijn programmering.

Toepassing

Memcached is gebruikt als manier voor websites ze consequent moeten toegang krijgen tot informatie op te slaan. In plaats van het zoeken van de database geheugen, zal de computer eerst kijken in de cache. Als de informatie er is, zal op zitten kundig voor toegang tot en verwerking van de gegevens veel sneller. PPV is gebruikt door programmeurs en ontwikkelaars bij het ontwikkelen van Java-toepassingen. Ze kunnen opslaan en beheren van gegevens in relationele databases die gebruikmaken van de PPV. Het beheren van gegevens omvat toewijzen, holding, wijzigen en toegang tot de informatie.

Specialisatie

Memcached is bekend als een "cache in het geheugen", wat betekent dat het is opgenomen in de CPU's geheugen opslag en kan worden gebruikt voor vele toepassingen. PPV moet samen met de ontwerp-programma van Java worden gedownload. Memcached is dus meer generiek van aard, overwegende dat de PPV kan worden beschouwd als meer gespecialiseerde.

Gegevens die zijn opgeslagen

Memcached geheime voorgeheugens gegevens zoals sessies, formulieren, blokken en andere stukken van informatie die consequent worden benaderd hoeven te. Dit staat bekend als permanente gegevens omdat het voortdurend in vraag. PPV bewaart informatie voor relationele databases.

Het opslaan van gegevens

Memcached, gebeurt er niets als gegevens wilt opslaan. Het is belangrijk op te merken het verschil tussen het opslaan en gegevens cachen. Door caching, of opslaan, gegevens zet het gewoon consequent toegankelijk gegevens hoger in de keten van activiteiten zodat het sneller kan worden betreden. PPV gegevens worden opgeslagen.