Het verschil tussen Open E-mail Vs. lezen E-mail

Het verschil tussen Open E-mail Vs. lezen E-mail


Soms is een e-mail verzonden door een persoon opgemerkt door velen, zoals het geval was voor Shalini Schane, een moeder in Longmont, Colorado, die gemaild van het witte huis in April 2011 met bezorgdheid dat het afsluiten van de mogelijke regering van haar zoon middenschool reis naar Washington, D.C. dagen later zou beïnvloeden, President Barack Obama geciteerd Schane van e-mail in een toespraak op de televisie uitgezonden. Voor de meesten van ons dienen e-mails als een handige methode voor communicatie, alsmede herinneringen over de lopende besprekingen, aankomende evenementen en projecten.

Openen Email

Om een e-mail te openen, moet u eerst toegang hebben tot uw e-mailaccount. Voor web gebaseerde e-mailprogramma zoals Yahoo!, Gmail of Hotmail, u zich aanmeldt bij uw e-mailaccount via de website. Op de werkplek aankomt e-mail soms via software, zoals Microsoft Outlook. Zodra u hebt ingelogd of het programma geopend, klikt u op de onderwerpregel van de e-mail te openen. Een e-mail is geopend wanneer het vult het hele scherm of toont in een gedeelte van het scherm, bekend als een "leesvenster."

Het lezen van E-mail

Zodra u een e-mail opent, wordt deze gemarkeerd als gelezen. Yahoo! en Hotmail, bijvoorbeeld, geven deze status door het verwijderen van het vet uit de onderwerpregel en het begeleidende envelop pictogram toont zoals geopend. In Gmail een bericht gemarkeerd als gelezen het vet lettertype van een ongelezen e-mail ontbreekt, en de lijn verschijnt getint een lichtgrijs, in plaats van de witte achtergrond op ongelezen berichten. Een e-mail--kan zolang je niet het--is verwijderd worden gelezen op elk gewenst moment opnieuw door te klikken op de onderwerpregel, die de e-mail opent.

E-mail markeren

Een e-mail is alleen geopend wanneer u de inhoud van het bericht kunt zien, maar het kan zowel open en gemarkeerd als gelezen. Zodra u het e-mailbericht opent, blijft het gemarkeerd als gelezen zelfs nadat u uitlogt, tenzij u specifiek als ongelezen via de software of de website markeren.

E-mail Fixes

Als u op de onderwerpregel van een e-mailbericht per ongeluk of klikt als u onderbroken bent tijdens het lezen van een e-mail, kunt u laat het gemarkeerd als gelezen en klik op om het later te eindigen lezing of kunt u het markeren als ongelezen als een herinnering om het te lezen een ander tijdstip.