Het verschil tussen Fan & Like op Facebook pagina 's

Facebook biedt gebruikers een manier te verbinden met zowel persoonlijke vrienden en hun favoriete artiesten, bedrijven of andere entiteiten. Beroepsprofielen, ooit bekend als Fan pagina's en nu bekend staat als de pagina's, Voeg geen vrienden op dezelfde manier dat persoonlijke profielen doen, maar eerder een lijst van mensen die hun product, service of entiteit willen te verzamelen. Volgens Facebook, werd de taal voor pagina's veranderd van "Fan" te "Like" als een manier om gebruikers te bieden "een meer lichtgewicht en standaard manier te verbinden met mensen, dingen en onderwerpen" in die zij geïnteresseerd bent.

Fan-pagina 's

Fan pagina was de officiële naam voor een Facebook-pagina die een organisatie, entertainer, bedrijf of andere entiteit vertegenwoordigd. Fan pagina's werden stopgezet in 2011 door Facebook, hoewel er geen officiële aankondiging met betrekking tot dit werd gemaakt. Facebook Fan pagina's werden omgebouwd tot Facebook pagina's, die had hetzelfde uiterlijk en functies.

Pagina 's

Facebook-pagina's zijn de nieuwere versie van Fan-pagina's. Volgens Facebook, is "alleen de officiële vertegenwoordiger van een organisatie, bedrijf, beroemdheid of band toegestaan voor het maken van een Facebook Page." Alle pagina's bevatten een "Like" knop aan de bovenkant van het scherm. Elke Facebook-gebruiker die op dat klikt als knop zal vervolgens worden toegevoegd aan de lijst van mensen die de pagina leuk. Het aantal mensen die graag een bepaalde pagina wordt weergegeven aan de linkerkant van de pagina.

Fan op Fan-pagina 's

Toen de Fan-pagina's nog steeds bestaan, kon Facebook-gebruikers "Een Fan geworden" worden toegevoegd aan de lijst van fans voor die pagina. Eventuele updates daaruit fanwebsite lijkt dan onder alle fan nieuwsfeeds. Het feit dat de gebruiker een fan van deze bijzondere pagina was lijkt ook op het persoonlijke profiel van de gebruiker van de Facebook onder de sectie "Activiteiten en belangen" onder "Profiel Info." Alle pagina's die Facebook gebruikers fans van waren zijn nog steeds vermeld in de sectie van hun "Activiteiten en belangen"--het enige verschil is dat ze nu automatisch "Like" de pagina in plaats van als een fan van de pagina.

Zoals op pagina 's

Elke gebruiker die klikken "Like" op een pagina is hetzelfde volbrengen iets wat voorheen uitsluitend ding zoals steeds een fan van een pagina. Gebruikers die als een pagina automatisch updates te krijgen voor de pagina in hun nieuws-feed, waarna deze worden weergegeven in de lijst van mensen die de pagina leuk. Alle pagina's die graag verschijnt onder de sectie "Activiteiten en belangen" van de persoonlijke Facebook-profiel van een gebruiker.