Het verplaatsen van Media Player Add-Ons

Het verplaatsen van Media Player Add-Ons


De invoegtoepassing verplaatsen Media Player kunt u TV-shows op het Internet kijken. Dit softwareprogramma, ontwikkeld door verplaatsen netwerken, koppelingen vooraf opgenomen tv-programma's uitzenden via netwerken zoals ABC om bekeken te worden op uw computer. De invoegtoepassing verplaatsen Media speler verbindt de software met Windows Media Player voor live Multi-Channel TV show streaming. De add-ons vereisen de nieuwste versie van Java, een programmeertaal. Om mediaspeler verplaatsen, wellicht de Java-invoegtoepassingen worden uitgeschakeld.

Instructies

1

Klik op "Extra" en vervolgens "Manage Add-ons" in het menu 'Bestand' van Internet Explorer 8.

2

Selecteer alle Java-gerelateerde Add-ons in het dialoogvenster 'Invoegtoepassingen beheren' en klik op de "Uitschakelen" knop om te schakelen. Deze Add-ons kunnen worden ingeschakeld op een later tijdstip nogmaals. Sluit Internet Explorer 8.

3

Klik op "Control Panel" in uw startmenu en 'Een programma verwijderen'. Selecteer "Verplaatsen netwerken speler" en verwijder het.

4

Ga naar de website van "Java" en controleer of uw Java-versie (zie bronnen).

5

Sluit alle programma's en start de computer opnieuw.

6

Ga naar de website van de netwerken verplaatsen en installeren van de speler. U moet zitten kundig voor kijken shows op ABC.com en andere websites.

Tips & waarschuwingen

  • Ook proberen inschakelen van pop-upvensters in uw browservenster. Klik op "Extra", vervolgens "Pop-up Blocker" en "Pop-up Blocker Settings" als u de POP-instellingen voor de website.