Het verplaatsen van een WordPress Blog naar Root

Het verplaatsen van een WordPress Blog naar Root


Als een van de meest populaire blogging tools beschikbaar, WordPress vereenvoudigt het proces van het runnen van een website. Een functie van WordPress is de mogelijkheid om te draaien vanaf een submap in plaats van het topniveaudomein. Gelukkig, als u later besluit dat u wilt verplaatsen van uw WordPress-installatie vanuit een submap naar de root-directory, is er een oplossing waarbij geen gebruik opnieuw te installeren.

Instructies

1

Back-up van alle bestaande bestanden op uw server. Met name aandacht besteden aan bestaande bestanden in je root directory met dezelfde naam als de bestanden in de submap WordPress.

2

Inloggen op uw blog. Klik op 'Beheer' en klik vervolgens op "Instellingen". Klik op 'Algemeen' en geef een nieuwe locatie van uw blog in het vak "WordPress adres". Wanneer u deze verplaatst naar de hoofdmap, dit moet de top-level domein met een slash (Ex: http://www.mysite.com/).

3

Voer dezelfde URL in het vak "Blog adres" en klik op "Save"Settings.

4

Log in op uw server met uw gewenste FTP-client. Als verbonden, navigeer naar de map op uw server waar WordPress bestanden zich momenteel bevinden. Dit moet binnen een submap van de hoofdmap.

5

Knip en plak alle bestanden en mappen van de WordPress-submap naar de root directory. Als u een overschreven waarschuwingen, met de FTP software bestaande bestanden overschreven als u al een back-up kopie van alle oude bestanden toestaan.

6

Ga terug naar uw WordPress administratie-interface en log in, indien nodig. Klik op 'Administration' "Settings", "Permalinks" en bijwerken van uw WordPress permalink structuur als u het hebt gewijzigd met de eerdere installatie van WordPress.

7

Klik op "Settings" en op "Media." Controleer of de "Store Uploads Folder"-functie is ingesteld om nieuwe uploads in de nieuwe locatie van de map en niet de oude locatie in de submap. Deze informatie zo nodig bijwerken.

8

Klik op de titel van uw website bij de bovenkant van de administratie-interface te nemen direct naar de homepage van uw blog. Controleer of dat uw blog is ladingen van de nieuwe URL. U hebt nu WordPress verplaatst naar de hoofdmap.

Tips & waarschuwingen

  • Bestand toestemming kan veranderen tijdens het proces voor de overdracht van FTP. Zorg ervoor dat machtigingen zijn ingesteld op "0644" voor alle bestanden na de verplaatsing.
  • De nieuwe URI-locaties moet u instellen voordat u de bestanden verplaatsen.