Het verplaatsen van een subdomein

Sub-domeinen ordenen van de inhoud op een website vergelijkbaar met hoe mappen op een computer worden geordend. Bijvoorbeeld, als het belangrijkste domein www.test.com is, zijn de domeinen products.test.com en reference.test.com subdomeinen van het domein van de belangrijkste test.com. Als een sub-domein worden verplaatst moet, kan het proces worden uitgevoerd met behulp van gegevens oorspronkelijk door de Web hosting serviceprovider toen het belangrijkste domein werd opgericht.

Instructies

1

Neem contact op met de Web hosting service hosting van het domein om ervoor te zorgen dat het domein ontgrendeld wordt en kan worden overgedragen of verplaatst. Een domein kan niet worden verplaatst totdat het wordt ontgrendeld door de huidige host. U kunt zich ook aanmelden in het deelvenster of account manager van de controle van de site zoals sommige grotere webhosts kunnen gebruikers hun eigen domeinen rechtstreeks te ontgrendelen.

2

Koop een domeinoverdracht vanaf om het even welk van een groot aantal Web hosting-diensten. Bij het kiezen van een webhost, aandacht besteden aan andere factoren dan de juiste prijs, zoals de hoeveelheid bandbreedte die voorzien zijn van de account of het aantal gratis e-mail adressen. Rekening wordt gehouden met het bedrag van customer support die zal worden verstrekt, alsmede.

3

De overdracht bevestigen door te klikken op de links van de bevestiging geleverd via e-mail door de nieuwe domeinhost. Zodra de nieuwe gastheer heeft ontvangen bevestiging dat het domein wordt verplaatst, zal de oude host automatisch worden gecontacteerd en geïnstrueerd om het domein vrij te geven.

4

Bevestig de overdracht met de oorspronkelijke host door te klikken op de links van de bevestiging verstuurd via e-mail. Wachten op een bevestiging e-mail van de nieuwe host waarin wordt bevestigd dat de sub-domein met succes is overgeplaatst naar de nieuwe host.

Tips & waarschuwingen

  • Een sub-domein wilt gaan, moet dat het belangrijkste domein worden verplaatst, ook. Geen aparte stappen zijn vereist om het hoofddomein te verplaatsen als het bezig met het verplaatsen van het sub-domein worden verplaatst.