Het verplaatsen van een bestand in Windows

Een bestand wordt verplaatst wanneer de inhoud worden geplaatst op een nieuwe locatie in het bestandssysteem met dezelfde bestandsnaam en het oorspronkelijke bestand wordt vervolgens verwijderd. Windows heeft verschillende manieren voor het verplaatsen van bestanden. De volgende stappen zal het uitleggen van de verschillende manieren van het verplaatsen van dit bestand.

Instructies

1

Plaats de muiscursor in het venster Verkenner op het bestand dat u wilt verplaatsen en klik met de linkermuisknop om het te selecteren.

2

Houd de linkermuisknop ingedrukt op het bestand dat moet worden verplaatst. Beweeg de muiscursor over de map die u verplaatsen van het bestand wilt, houd de "Shift"-toets ingedrukt en laat de linker muisknop los. Het bestand zal nu worden verplaatst naar de nieuwe locatie. U kunt nu de "Shift"-toets loslaten. Deze methode heet "te slepen en neer te zetten."

3

Met de linker muisknop te klikken op de Edit optie in het Explorer-venster tevoorschijn toveren het menu bewerken. Selecteer de stap opdracht naar map in het menu bewerken en een directory-venster zal verschijnen. Selecteer de map die u wenst te verplaatsen van het bestand en selecteer de knop verplaatsen. Het geselecteerde bestand worden nu gekopieerd.

4

Beweeg de muiscursor, met de rechter muisknop naar beneden, naar de map die u wilt verplaatsen van het bestand. De juiste muisknop loslaat en een contextmenu zal verschijnen. Klik op de opdracht verplaatsen hier met de linker muisknop en het bestand zal worden verplaatst.

5

De "Control"-toets ingedrukt terwijl u de toets 'C'. Selecteer de map die u wilt verplaatsen van het bestand en de "Control"-toets ingedrukt terwijl u de toets "V". Dit zal het bestand kopiƫren. Nu het originele bestand en druk op de "Delete" toets om het oorspronkelijke bestand te verwijderen. Dit zal het bestand effectief verplaatsen.