Het verplaatsen van E-mail vanuit Go DaddyU hebt een van verschillende redenen voor het verplaatsen van uw Go Daddy-account voor e-mail. Misschien u een e-mailclient met meer functies gevonden, hebt u bezorgdheid over de veiligheid of uw nieuwe besturingssysteem kwam met een on-board e-mailprogramma. Wat is uw reden, uw e-mail verplaatsen van Go Daddy relatief eenvoudig en pijnloos. De twee methoden voor u beschikbaar zijn Internet Message Access Protocol-- of IMAP--die gebruikmaakt van een toegankelijke Web-based applicatie op elke computer, of POP3 Post Office Protocol----waarbij een e-mail client softwareprogramma geïnstalleerd op uw PC dienst.

Instructies

Met behulp van IMAP

1

Log in op uw Go Daddy-account en ga naar het gedeelte e-mail server. IMAP kunt u ontvangen van uw e-mailadres op elke computer die u kiest.

2

Selecteer een service dat IMAP ondersteunt.

3

Maak een notitie van de namen van de servers voor inkomende en uitgaande. Ze zijn"imap.secureserver.net" en "smtpout.secureserver.net," respectievelijk.

4

Voer deze in de juiste gebieden in het IMAP-clientprogramma die u selecteert.

5

Voer uw e-mailadres en wachtwoord. Go Daddy biedt geen ondersteuning voor beveiligd-wachtwoordverificatie of SPA. Schakel deze optie login niet.

6

Inkomende server-verificatie selecteert. Desgevraagd om inkomende en uitgaande serverinstellingen te selecteren voor uitgaande gebruiken 25, 80, 3535 587 en/of gebruik 465 als u in van SSL-codering dienst zijn. Voor inkomende, door poort 143 voor ongecodeerde receptie of 993 gebruiken als u SSL hebt ingeschakeld voor een betere beveiliging.

7

Uw instellingen testen met behulp van de "Test" modus of, indien niet beschikbaar, stuur een e-mail naar jezelf.

POP3 gebruikt

8

Log in en selecteer POP3, waarbij een e-mail client softwareprogramma geïnstalleerd op uw PC in dienst. Dit kunt u functionaliteit zoals agenda's, planning en meldingen die niet beschikbaar met IMAP-toepassingen gebruiken. Ga Daddy-serveradressen voor POP3 zijn pop.secureserver.net voor inkomende e-mail en smtpout.secureserver.net voor uitgaande e-mail.

9

Stel de inkomende poort 110 voor ongecodeerde opvang of 995 als met behulp van SSL-beveiliging. Gebruik voor de uitgaande poort 25, 80, 3535 587 en/of gebruik 465 met SSL. Dezelfde resterende instellingen toepassen zoals met IMAP.

10

Uw instellingen testen met behulp van de "Test" modus of, indien niet beschikbaar, stuur een e-mail naar jezelf.

Uw contactpersonen overbrengen van Go Daddy

11

Open uw adresboek, "Contactpersonen" selecteren en klik op "Export" uit het drop-down menu.

12

Selecteer "CVS exporteren" om te converteren van uw lijst met contactpersonen naar een bestand met door lijstscheidingstekens gescheiden waarden.

13

Sparen het dossier en uw nieuwe e-mailclient importeren door de specifieke instructies van het programma.

Transfer van uw e-mailberichten van Go Daddy

14

Open het e-mailcliëntprogramma die u hebt geselecteerd.

15

Verplaats alle van uw opgeslagen bestanden naar uw Go Daddy-postvak in op de Web-based programma.

16

Selecteer "alle" en doorsturen naar je hetzelfde e-mailadres van Go Daddy. De server moet beginnen met het vullen van uw nieuwe e-mail client inbox binnenkort.

Tips & waarschuwingen

  • Hoewel relatief eenvoudig, duurt het hele proces enige tijd. Worden patiënt en schema ten minste twee uur voor de overdracht. Afhankelijk van het aantal en de grootte van uw e-mails en verkeer op de Go Daddy-e-mailserver, kan het proces van de overdracht e enige tijd duren. Hoewel er tientallen e-mail client-programma's beschikbaar zijn, is Microsoft Outlook een van de makkelijkst te zetten. Als u onbekend met het proces van de overdracht e bent, zou dit de weg te gaan.
  • Wees ervan bewust dat het selecteren van SSL de snelheid van de ontvangst van uw e-mail vertraagt. Apple-computers zijn berucht voor e-mail-overdracht problemen. Raadpleeg de Apple "Hersenen" bij uw plaatselijke Apple store als u moeilijkheden ondervindt.