Het verkrijgen van een draadloos signaal overalReist u veel met een laptop, hebt u waarschijnlijk tegenkomt een situatie waar u heb vereist draadloos Internet maar konden te vinden een hot spot die u toelaten zou om verbinding met het Internet. Gelukkig is er een manier om dit probleem omzeilen en effectief draai uw laptop in een eigen draadloze router. Terwijl je niet draadloos overal in de wereld, je bent in staat om toegang te krijgen om overal er is een telefoon signaal.

Instructies

1

Koop een PCI WiFi-kaart via uw service provider. Uw service-provider zal waarschijnlijk je een maandelijkse vergoeding om de WiFi-kaart actief te houden.

2

Uw PCI WiFi card installeren door eerst de beschermhoes voor uw PCI Express-sleuf, meestal te vinden op de zijkant of onderkant van de laptop te verwijderen. Raadpleeg de handleiding van uw laptop om erachter te komen waar het is.

3

Plaats de PCI WiFi-kaart in de open sleuf. Wanneer het verbindt, knipperen een licht op.

4

Open uw draadloze internetverbinding door met de rechtermuisknop op het pictogram voor de draadloze in de rechter benedenhoek van het bureaublad. Hiermee opent u een drop-down menu.

5

Klik op 'Activeer'. Hierdoor zal uw draadloze verbinding. Zult u in staat om internetservice overal is er mobiele telefoon service via uw serviceprovider.

Tips & waarschuwingen

  • U mei niet zitten kundig voor internetservice krijgen in afgelegen gebieden zoals bergen of wilde natuurgebieden.