Het verkrijgen van 2007 Microsoft Office-Suite

Veel programma's kom mee gebundeld van de product-suite van Microsoft Office 2007, zoals Microsoft PowerPoint, Word, Access en Outlook 2007. Office 2007 heeft aangezien opgevolgd door Office 2010, maar als je graag de manier waarop de 2007-versie keek en uitgevoerd of u geld wilt besparen, dan kan je afvragen waar je kunt krijgen een kopie. Hoewel exemplaren van Office 2007 worden afgebouwd, vind je nog steeds plaatsen, zowel in de winkel als online, die de 2007-versie verkopen.

Instructies

1

Onderzoek in-store prijzen en de prijzen van de winkel van de online detailhandel. Een nieuw exemplaar van Microsoft Office 2007 kost meestal meer dan $100 vanaf oktober 2010. Het is wellicht eenvoudiger te vinden online Office 2007, zoals veel grote retail-winkels hebben sinds beƫindigde de 2007-versie in het voordeel van Office 2010. Het prijsverschil tussen de winkels kan soms bespaart u $30 of meer.

2

Bekijk veilingsites. Microsoft Office 2007 van veilingsites over het algemeen goedkoper is dan kopen uit winkels, maar de software zal meestal worden gebruikt. Altijd de koper drie vragen voordat u Office 2007 bij een veiling aanschaffen: heeft de koper de compact disk toonsoort, deed hij uninstall op vanuit elke computer waarop het is geĆÆnstalleerd en welke voorwaarde is de schijf? De CD-code is nodig om te installeren van Office 2007, en het is illegaal om Microsoft Office te installeren op een computer die niet is eigendom van de eigenaar van Office.

3

Koop Office 2007 van een legitieme bron. U niet zich ongerust te maken over beveiligingsproblemen als u Office 2007 in een winkel koopt, maar zorg ervoor dat uw identiteit wordt beschermd als u het product online koopt. Nooit gebruikt sites die encryptiemethoden gebruiken voor een veilige afhandeling en gebruik nooit betalingsmethoden die niet worden ondersteund op veilingsites. Een hangslot verschijnt naast de adresbalk, of een groen-gekleurde 'https' zal verschijnen op de adresbalk zelf tijdens het controleproces als de site veilig is. Ook zoeken naar een beveiligingscertificaat, zoals "VeriSign," zoals dit zorgt ervoor dat de gegevens die u invoert wordt gecodeerd.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt alleen het activeren van Office 2007 op drie computers. Als u Office op drie computers verwijderen en het enerzijds verwijdert, kunt u opnieuw installeren op een andere.