Het verbeteren van de Wi-Fi op een MacBook Air

Ondanks de dunne constructie heeft de MacBook Air een ingebouwde draadloze adapter waarmee u verbinding maken met een nabijgelegen draadloos netwerk als u het wachtwoord hebt. Problemen oplossen met zwakke of anderszins problematische Internet ter verbetering van de kwaliteit van Wi-Fi op de MacBook Air.

Instructies

1

Klik op het pictogram "Luchthaven" en selecteer "Turn Wi-Fi uit." Wacht vijf tot 10 seconden, vervolgens uitgezocht "Wi-Fi Turn On" opnieuw instellen van uw draadloze adapter. Als u niets opgeeft bij de MacBook Air Wi-Fi adapter op voor enkele uren of zelfs dagen, zij wordt overladen met informatie en wellicht opnieuw moet worden opgestart.

2

Selecteer de naam van een versleuteld draadloos netwerk met een wachtwoord dat je uit het menu "AirPort kent". Hoewel verbinden met een niet-versleutelde netwerk minder inspanning vereist aangezien u niet nodig hebt voor het invoeren van een wachtwoord, plaatst gebruik van ongecodeerde netwerken u groter risico voor een langzame verbinding wegens een buitensporig aantal gebruikers.

3

Verbinding maken met een ander netwerk als die u meestal gebruiken traag of helemaal niet-actief is. Als een ander netwerk op je MacBook Air, werkt zelfs als u niet van plan om het te gebruiken regelmatig, het toont aan dat het probleem met de verbinding en niet de MacBook Air.

4

Zitten zo dicht mogelijk bij de router voor de draadloze verbinding die u gebruikt. De minder afstand die het signaal reizen moet, de hogere kwaliteit is. Dit optimaliseert de snelheid en de consistentie van het Internet op de MacBook Air.

Tips & waarschuwingen

  • Apple waarschuwt dat pogingen om verbinding maken met een MacBook Air naar een verouderde router van derden mislukt zijn kunnen. Als de router die u gebruikt verouderd is en u niet in staat het zelf bijwerken bent, kunt u overwegen met behulp van een nieuwe router met de MacBook.