Het verbeteren van de Terminal Server-sessies

De functie Terminal Services op Windows Server 2003 werkt graag de functie Extern bureaublad in nieuwere versies van Windows, zodat u toegang tot het bureaublad van een computer op afstand vanaf een andere computer. Soms tijdens het gebruik van Terminal Services, zult u merken dat het een beetje traag draait. Om te versnellen de prestaties van Terminal Services, zijn er verschillende wijzigingen in het register die u kunt maken. U hoeft niet alle bewerkingen maken maar maken zelfs een paar van hen zal verhogen de snelheid van uw Terminal Services-hulpprogramma.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en selecteer de optie "Uitvoeren". Typ 'regedit' (zonder aanhalingstekens) en klik op 'OK'.

2

Navigeer naar "HKEY_ CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet ExplorerMain" en met de rechtermuisknop op "Force Offscreen Composition." Selecteer "Nieuwe DWORD-waarde" en verandert de DWORD-waarde 1.

3

Navigeer naar "HKEY_ CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Common". Met de rechtermuisknop op "QMEnable" en stelt u de DWORD-waarde op 1.

4

Navigeer naar "HKEYlokale MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters" en met de rechtermuisknop op "UseLockReadUnlock." Stel de DWORD-waarde in op 1.

5

Navigeer naar "HKEYlokale MACHINE\System\CurrentCon trolSet\Control\FileSystem" en met de rechtermuisknop op "NtfsDisable LastAccessUpdate". Stel de DWORD-waarde in op 1.

6

Navigeer naar "HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\CurrentControlSet\Services\ LanmanServer\Parameters" en met de rechtermuisknop op "IRPStackSize." Stel de DWORD-waarde tot en met 15. Klik met de rechtermuisknop op "UtilizeNT Caching" en stelt u de DWORD-waarde op 0.

7

Navigeer naar "HKEYlokale MACHINE\System\CurrentCon trolSet\Control\Session Bestandsbeheer\ geheugenbeheer" en met de rechtermuisknop op "DisablePagingExecutive." Stel de DWORD-waarde in op 1.

8

Navigeer naar "HKEY_ LOCAL_MACHINE\System\Current ControlSet\Services\LanmanServer\Parameters" en met de rechtermuisknop op "SizReqBuf." Stel de DWORD-waarde tussen 1024 en 65535.

9

Navigeer naar "HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\CurrentControlSet\Services\ LanmanServer\Parameters" en met de rechtermuisknop op "MaxWorkItems." Stel de DWORD-waarde aan 8196. Stel de DWORD-waarden voor MaxMpxCt op 2048, MaxRaw WorkItems aan 512, MaxFreeConnections 100, MinFreeConnections tot en met 32 en MaxCmds op 2048.

10

Navigeer naar "HKEYlokale MACHINE\System\Current ControlSet\Control\SessionManager\ ConfigurationManager" en stel de DWORD-waarde voor "RegistryLazyFlushInterval" tot 60.

11

Navigeer naar "HKEY_ LOCAL_MACHINE\Software\ Microsoft\Windows NT\Current BPM" en de DWORD-waarde voor "DeleteRoamingCache" ingesteld op 1.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige bewerkingen aan het register kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Wees voorzichtig met het bewerken van de waarden van de registratie. Als u onjuiste waarden invoeren of per ongeluk registersleutels verwijdert, kon u de Windows Server 2003-besturingssysteem permanent beschadigen.