Het uitvoeren van een Java programma Script in Ubuntu

Het uitvoeren van een Java programma Script in Ubuntu


Voor het uitvoeren van Java-programma's of scripts in Ubuntu en andere Linuxdistributies, moet u eerst een Java runtime environment geïnstalleerd. Er zijn open-source Java packages beschikbaar, maar aangezien de Sun Java pakket is beschikbaar vanaf de repository "Heelal", is het best om dit pakket te installeren. De Sun Java pakket is het pakket rechtstreeks vanuit de binaries van Sun Microsystems gemaakt. Zodra de Java-pakketten zijn geïnstalleerd en correct ingesteld, kan het script worden uitgevoerd vanaf de opdrachtregel.

Instructies

1

Open een terminal venster. Dit is waarin u de volgende opdrachten typen.

2

Typ het commando "sudo apt-get install sun-java6-bin, sun-java6-jre" om de juiste Java-pakketten te installeren.

3

Typ het commando "sudo update-java-alternatieven--instellen van java-6-zonneschijn" correct de juiste pakketten als standaard instellen.

4

Typ de opdracht 'cd < path_to_java_program >"om te navigeren naar de map waar de Java-script wordt gehouden. "< Path_to_java_program >" vervangen door het juiste pad voor uw systeem.

5

Typ de opdracht "java < java_program >" voor het uitvoeren van het programma. "< Java_program >" vervangen door de juiste naam van het script dat u wilt uitvoeren.

Tips & waarschuwingen

  • De Java-pakketten kunnen ook worden gedownload rechtstreeks vanaf de Java website (zie bronnen).