Het uitschakelen van Software voor draadloze Linksys PCMCIA

Windows XP-gebruikers moeten de draadloze managementsoftware ingebouwd in het besturingssysteem mogelijk omdat de software die wordt geleverd met de Linksys PCMCIA-kaart (en diverse andere draadloze kaarten) conflicten met het besturingssysteem veroorzaken kan gebruiken. Deze onverenigbaarheden kunnen leiden tot fouten en andere netwerkproblemen. U kunt dergelijke conflicten oplossen, moet u uitschakelen van de Linksys draadloze managementsoftware die wordt geleverd met de draadloze stuurprogramma's op de installatie-CD van het product.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu en open het Configuratiescherm. Selecteer "Add/Remove programma's."

2

Ga naar de Wireless G Linksys Notebook-adapter op de drop-down lijst van opties. Klik op "Verwijderen" en klik vervolgens op "OK" om te bevestigen.

3

Verwijder de Linksys PCMCIA draadloze kaart op de laptop sleuf aangesloten. Druk op de knop naast de kaart en de kaart uitlichten.

4

Start de computer opnieuw en opnieuw de PCMCIA-kaart. Wacht op de prompt verschijnt voor een stuurprogramma wordt gevraagd, vervolgens klikt u "Automatisch Selekteer een coureur." Windows selecteert u een stuurprogramma automatisch en gebruik van de draadloze software van Windows in plaats van de propriƫtaire stuurprogramma van Linksys.