Het uitschakelen van een Sensor scherm op een Laptop

Het uitschakelen van een Sensor scherm op een Laptop


De laptop scherm sensor instellingen bepalen wanneer het beeldscherm automatisch afsnijdt. Na een periode van inactiviteit waar u raak niet de muis of het toetsenbord, zal de monitor meestal afgesloten om te voorkomen schade aan het scherm en batterijleven redden. Uiteindelijk, zal de computer merken langdurige inactiviteit en zetten zich in de slaapstand staat. U kunt deze sensor-functie uitschakelen zodat de laptop scherm met blijven op ongeacht hoeveel tijd is verstreken.

Instructies

1

Klik op "Start" en typ "Energiebeheer" in de zoekbalk. Klik op de link "Energiebeheer" in de zoeklijst.

2

Zorg ervoor dat het selectievakje "Evenwichtige (aanbevolen)" is aangevinkt, klik op "Change schema-instellingen."

3

Klik op de pijl onder "On battery" naast de "Dim het display" optie. Scroll naar beneden de pop-uplijst weergegeven en selecteer 'Nooit'.

4

Herhaal stap 3 voor de andere vijf opties vermeld. Er zijn twee opties van de batterij: "Op batterij" en "Aangesloten." Onder deze twee opties zijn er drie verschillende scherm sensorinstellingen: "Dim het Display," "De weergave uitschakelen" en "De computer in de sluimerstand zetten." Klik op al deze opties en stel elk 'Nooit'.

5

Klik op "Apply Settings" om te slaan en het venster te sluiten. Nu op het scherm ongeacht hoeveel tijd is verstreken of of de laptop is aangesloten blijft of niet. Het scherm zal alleen uitzetten wanneer je de laptop om te slapen of het handmatig uitgeschakeld.