Het uitschakelen van de Windows XP-wachtwoordherinnering

In Windows XP voorkomt de wachtwoordherinnering dat onbevoegde gebruikers met behulp van uw computer. Na de prompt is ingeschakeld, vereist Windows u om uw systeem wachtwoord om onderdelen van het systeem toegang te hebben en om te downloaden en installeren van toepassingen. Als u de enige bent die uw computer gebruikt en niet echt nodig deze functie, kunt u de password prompt uitschakelen en hebben uw computer aanmelden bij Windows XP automatisch.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop, klik op "Control Panel" en dubbelklik op "Gebruikersaccounts".

2

Klik op de optie "Wijzigen de manier waarop gebruikers zich aan- of afmeldt" en selecteer "Het welkomstvenster gebruiken voor snel en gemakkelijk aanmelden." Klik op "OK" als uw wijzigingen wilt opslaan.

3

Ga terug naar gebruikersaccounts en klik op de gebruikersaccount die u wilt verwijderen van het systeemwachtwoord voor. Klik op 'Verwijder mijn wachtwoord' en typ uw huidige wachtwoord in het vak "Typ uw huidige wachtwoord". Klik op "Verwijder wachtwoord." Sla uw wijzigingen op en herstart uw computer. Windows XP automatisch aangemeld zonder dat u om uw wachtwoord wordt gevraagd.