Het uitschakelen van de slimme Hard Drive detectie op mijn HP Computer

Het uitschakelen van de slimme Hard Drive detectie op mijn HP Computer


Met Self Monitoring analyse en rapportage technologie (SMART) ingeschakeld in uw HP-computer Basic Input/Output systeem (BIOS) zal helpen om mogelijke storingen van de harde schijven detecteren voordat ze gebeuren. De waarde van een dergelijk systeem is spreekt voor zich, tenzij SMART is (ten onrechte) het opsporen van fouten op harde schijven werken. Dit zal alleen het belemmeren van uw productiviteit met valse positieven. U wilt toegang tot uw systeem BIOS en slimme controle uitschakelen.

Instructies

1

Inschakelen of opnieuw opstarten uw computer.

2

Druk op de "F2", "F10" of "Delete" toets wanneer u het BIOS vragen tekst op het scherm verschijnen. Dit verschilt naargelang het model, maar op de juiste toets te drukken het BIOS menu zal openen.

3

Het BIOS menu met behulp van de pijltoetsen te navigeren en te gebruiken de on-screen legende referentie voor het wijzigen van instellingen. Zoekt u een menu met een adellijke titel "Hardware", "Harde schijf" of iets dergelijks. U bent op zoek naar een optie die verwijst naar "S.M.A.R.T."

4

Markeer de optie "S.M.A.R.T." en zet deze op "Disabled" of "Off". Zodra u de instelling hebt gewijzigd, kies "Save en Exit" in het menu of druk op de toets die overeenkomt met het (zoals vermeld in de legenda).

5

Selecteer "Ja" of druk op "Y" wanneer het BIOS vraagt u om uw keuze te bevestigen.