Het uitschakelen van de slaapstand kunnen overschakelen op een Okidata 4600Slaapstand, Oki productgebonden bekend als de "Power Save" modus, is een geweldige manier om zowel energie en geld besparen. Volgens Arizona overheidsdienst bedrijf, met behulp van een standaard energiebesparende modus na 15 minuten op typische elektronische apparaten maar liefst 60% op de jaarlijkse energiekosten bespaart. Één van de nadelen voor Power Save mode op de Oki B4600 is echter dat de fuser opwarmen weer moet zodra de printer uit Power Save modus komt, voordat u de volgende taak kunt afdrukken. Als u elimineren van deze vertraging wilt, kunt u de Power Save modus helemaal uitschakelen.

Instructies

1

Zoek het menu Configuratiescherm bevindt zich op de printer. De menu's verschijnen op het LCD-scherm, gelegen op het bedieningspaneel van het menu.

2

Druk op de "Menu" toets, de printer in het Menu modus brengen. Druk herhaaldelijk op de knop "Menu" tot u het menu met een adellijke titel "Onderhoud MENU." U kunt ook de "Menu" knop ingedrukt gedurende twee seconden aan cyclus door elk van de menu's, loslaten van de knop wanneer u bereikt de "onderhoud MENU."

3

Druk drie keer op de knop "Item (+)" te bereiken van het submenu getiteld "POWER SAVE." Druk op de "Select" knop zodra u in dit menu zijn en druk op "Waarde (+)" wijzigen van "ENABLE" naar "Uitschakelen".

4

Druk op de knop "Online". Als u niet de "Online"-knop ingedrukt nadat u klaar met het menu status bent, uw printer niet afgedrukt.

Tips & waarschuwingen

  • Als u moet helpen het lezen van de menu's, een Menu kaart uitprinten. Als de printer on line-modus is, druk op de "On line" plaats de printer in de offlinemodus. Druk herhaaldelijk op de "Menu" knop totdat u het "MENU van de informatie." Druk op 'Item (+)' totdat u wordt gevraagd om af te drukken de menu kaart. Druk op "Select" om af te drukken van de kaart. Vergeet niet te druk op de "On line" knop wanneer u klaar bent om de printer weer in de onlinemodus.
  • U hoeft niet de Power Save modus volledig uitschakelen. U kunt in plaats daarvan het verhogen van het aantal minuten voordat de Power Save modus wordt geactiveerd. Zodra u in de Menu-modus bent, druk op de "Menu" knop driemaal om naar de "Systematiek configuratie" menu. Het eerste item in het menu "Systematiek configuratie" zal lezen "POWER SAVE VERTRAGINGSTIJD." De standaardwaarde is 15 minuten (15 MIN). Druk op de "Select" knop in dit menu, vervolgens pers "(+)" of "Waarde (-)" aan het wijzigen van deze tijden. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de tijdswaarde, druk op de knop "Online".
  • Sommige van de wijzigingen in de printerinstellingen kan worden overschreven door de standaardinstellingen deel uitmaakt van printerstuurprogramma's. Er rekening mee dat als u uw printerinstellingen op standaard binnen de computerinterface van de reset, dit kan invloed op de instellingen die u handmatig hebt gewijzigd op de printer zelf. Stroombesparing-modus is standaard ingeschakeld en ingesteld op 15 minuten.