Het uitschakelen van de Filter voor internetmateriaal in IE

Het uitschakelen van de Filter voor internetmateriaal in IE


Een standaard-invoegtoepassing voor Internet Explorer, restricties is ook bekend als een content filter. Deze filteren add-on, dat is ontwikkeld om het blokkeren van websites die twijfelachtige of ongepaste inhoud zoals vuurwapens, gokken, drugs en volwassen materiaal, weergeven wordt meestal gebruikt om te voorkomen dat kinderen toegang krijgen tot inhoud onaanvaardbaar geacht. Echter in sommige gevallen kan websites die goede en relevante inhoud bieden worden geblokkeerd door dit filter voor internetmateriaal. Gelukkig, als u bekijken een geblokkeerde site wilt, kun je verschillende stappen om te schakelen van het filter voor internetmateriaal in Internet Explorer volgen.

Instructies

1

Open uw webbrowser van Internet Explorer en klik op het tabblad van de "Hulpmiddelen" gelegen op de hogere rechterkant van het venster.

2

Klik op "Internetopties" gelegen aan de voet van de drop-down menu en klik op het tabblad van de "Inhoud" gelegen aan de bovenkant van het pop-upvenster.

3

Klik op het tabblad van de "Uitschakelen" gelegen hieronder waar het zegt: "Content Advisor." Typ uw supervisorwachtwoord in het tekstvak wanneer daarom wordt gevraagd en klik op het tabblad van de "OK" om af te ronden de inhoud filter voor Internet Explorer uit te schakelen.