Het uitschakelen van de "Close" knop op een modale dialoog

Als programmeur, zult u soms willen dwingen de gebruiker om actie te ondernemen uit binnen een pop-modaal dialoogvenster. U kunt de "Close" knop uitschakelen zodat de gebruiker is vereist om een specifieke vorm voordat u verdergaat naar de rest van de site in te vullen. Normaal, verwijderen of niet verstrekken van dat een nauwe optie op een modal dialoogvenster wordt beschouwd als slechte praktijken, dus gebruik deze methode spaarzaam.

Instructies

1

Blader door de bronbestanden voor de modale dialoog die u gebruikt. Vele soorten modale dialoog scripts zijn beschikbaar, met inbegrip van Lightbox, ModalBox, FancyBox en de jQuery Lightbox plugin.

2

Open het belangrijkste CSS-bestand in een text editor zodat u kunt bekijken en bewerken van de broncode.

3

Zoek de CSS-bestand voor het trefwoord "sluiten" Als u wilt zoeken, drukt u op de "Ctrl" en "F"-toetsen tegelijk, typ het woord "sluiten" in het zoeken wat veld en druk op de toets "Enter". Er mag slechts één of twee CSS elementen die zijn gedefinieerd voor het script sluiten functie.

4

Vinden de display: blokkeren eigenschap onder het nauwe element. Wijzig de code om te lezen display: none in plaats daarvan. Dit wordt verborgen en wordt de optie voor de gebruiker sluit het modale dialoogvenster uitgeschakeld.

5

Sla het bestand op met dezelfde naam, en vervolgens uploaden naar uw hosting server en test uit de wijziging die u hebt aangebracht.