Het uitpakken van PDF-bestanden naar Word

Omdat een PDF-bestand kan worden bekeken met een gratis downloaden van Adobe, is een standaardmethode voor het distribueren van opgemaakt documentbestanden via softwaremedia, e-mail en het Internet geworden. Echter kan het bestand niet worden gewijzigd tenzij het wordt geëxtraheerd in een tekstverwerkings-indeling zoals die door Microsoft Word gebruikt. Gelukkig bestaan er mogelijkheden voor een dergelijke conversie.

Instructies

Online: PDF Online

1

Blader een online converter zoals PDF Online, die voorkomt dat een programma die mogelijk malware bevat te downloaden.

2

Klik op het tabblad PDF2Word on line en klik op "Bladeren" om te geven van het PDF-bestand dat u wilt converteren.

3

Klik op "Uploaden en converteren" om het bestand te converteren. Sluit de webpagina niet tijdens de conversie. Nochtans, kunt u andere webpagina's openen. Het geconverteerde bestand wordt weergegeven als een link naar een gecomprimeerd bestand.

4

Klik met de rechtermuisknop op de link en kies "Koppeling opslaan als" te downloaden van het Word-bestand op uw systeem.

Spielfrei: PDF to Word Doc Converter

5

Downloaden, installeren en uitvoeren van een gratis converter als gratis PDF to Word Doc Converter, waarmee conversies zonder dat hoeft te verbinden met Internet.

6

Klik op "Bladeren" onder Selecteer PDF-bestand te laden van het bestand in het programma. Geef een locatie voor het Word-bestand door te klikken op "Browse" onder Output Doc bestand. Selecteer de gewenste opties als nodig.

7

Klik op "Converteren naar Word-Document" om uit te pakken van het document. Een statusbalk verschijnt de voortgang van de omzetting worden weergegeven.

8

Open het Word-bestand en corrigeer eventuele fouten zoals nodig. Omdat de software vrij is, zullen de winning voldoende maar niet perfect.

Betaald: DeskUNPDF Professional

9

Kopen, downloaden en installeren van een commercieel programma zoals DeskUNPDF Professional, die een gratis proefabonnement op de website heeft. Omdat het programma een professionele inspanning is, zet het bestanden bijna zonder controle en opruimen achteraf.

10

Zorg ervoor dat "doc" is geselecteerd in de vervolgkeuzelijst onder Output voor Microsoft Office. Accepteren van verandering andere standaard opties zo nodig.

11

Klik op "Openen" om het laden van het document in de software. U kunt het hele document om ervoor te zorgen dat het juiste doorloopt.

12

Klik op "Convert" als het bestand naar Word. Het geconverteerde bestand wordt weergegeven in de map van het oorspronkelijke PDF-bestand.