Het uitpakken van de Code van een Facebook-App

U kunt de meeste code ophalen uit Facebook apps met behulp van een bepaalde functie in webbrowsers. Hoe complexer een Facebook app is, hoe kleiner de kans uw kansen zijn van extractie van alle code. Sommige apps worden geprogrammeerd in PHP, oftewel een hypertext preprocessor taal die zet de PHP-code in de HTML-code in die de browser kan begrijpen. Echter als een Facebook app is geprogrammeerd met HTML, CSS of JavaScript, sta dan je een betere kans van het extraheren van de volledige code.

Instructies

1

Typ de naam van de Facebook-app die u wilt ophalen van de broncode van in het bovenste zoekvak op de startpagina van uw Facebook, en selecteer deze vervolgens uit de drop-down lijst.

2

Ga naar de toepassing en wacht tot het volledig op de pagina te laden. Sommige apps duurt langer aan lading dan anderen.

3

Klik met de rechtermuisknop in het deelvenster links doek. Het deelvenster de app wordt weergegeven in staat bekend als het doek. Selecteer de "weergave framebron" in het menu van de pop-out. Een nieuw venster of tab geopend met de broncode voor de app canvas frame.

4

Klik met de rechtermuisknop in het venster van de code bron en selecteer "Save As." In het bestand explorer-venster, typ een bestandsnaam en klik op de knop "Opslaan" om uit te pakken van de broncode.