Het toewijzen van een station in Windows

Toewijzen van een station is het proces van een station vanaf een andere computer op uw netwerk te koppelen aan een stationsletter. Dit kunt u eenvoudig delen van bestanden in uw lokale netwerk te behandelen van het externe station als gewoon een ander station op uw computer. De volgende stappen zal laten zien hoe een drive in windows kaart.

Instructies

1

Ervoor zorgen de externe aandrijving die u wilt kaart wordt gedeeld. U zal ook willen weten van de stationsaanduiding van het externe station, de naam van de computer waar het station zich bevindt en de naam van het netwerk waartoe de computer behoort. De netwerkbeheerder moet deze informatie hebben.

2

Start een sessie met Windows Verkenner en klik op het "Tools" menu-item. Klik op "Kaart netwerk Drive..." om het dialoogvenster "Kaart Network Drive".

3

Selecteer de stationsletter die u wilt gebruiken uit de aflevermap station. Deze lijst zal alle van de niet-toegewezen stationsletters weergegeven. Traditioneel, selecteert u de eerste beschikbare stationsletter in alfabetische volgorde.

4

Gebruik de vervolgkeuzelijst map of klik op de "Browse" knop te vinden van het netwerkstation wilt toewijzen. Selecteer het gewenste externe station en klik op de knop "OK". Zorg ervoor dat u een notitie van de stationsaanduiding die was toegewezen.

5

Vink het vakje dat: "Opnieuw verbinden bij aanmelden zegt" als u uw computer om te proberen dat wilt om de externe aandrijving kaart telkens wanneer die u zich aanmeldt. Merk op dat de externe computer moet zijn ingeschakeld om dit te gebeuren. Klik op de knop "Voltooien" om te voltooien van de toewijzing.