Het toewijzen van een harde schijf

We wijs normaal niet een harde schijf tenzij dat station toevallig op een netwerkstation. Het voordeel voor het toewijzen van een harde schijf die zich op een netwerkstation bevindt, is dat u het gedeelde station of de mappen op de schijf openen kunt zonder dat u hoeft te typen in het bestandspad telkens. Dit scheelt een hoop tijd voor gebruikers in een gedeelde netwerkomgeving. Dit artikel leert u het toewijzen van een harde schijf op uw PC. Hier leert u het toewijzen van uw harde schijf voor Windows Vista. Ook leert u het toewijzen van uw harde schijf in Windows XP. In dit artikel kunt u dezelfde methoden voor het toewijzen van een station.

Instructies

Kaart van uw harde schijf in Windows Vista

1

Ga naar het menu Start. Open de snelkoppeling van de Computer. Dit wordt gedaan door in de werkbalk te klikken. De werkbalk ziet eruit als een adresbalk in een webbrowser.

2

Selecteer in de werkbalk, \"Map netwerk Drive. \" aanklikken om de toewijzing-venster te openen. U zal worden gevraagd te selecteren een station en de map.

3

Klik op de drop-down lijst schijf het label. Selecteer de letter van uw harde schijf. De brief standaard is "C". Klik op \"Finish.\"

4

Als u wilt toewijzen aan de harde schijf van een andere computer, Typ in het tekstvak map \ "\\\" gevolgd door de naam van de IP- of computer u toewijzen wilt aan. Klik op \"Finish.\"

Kaart van uw harde schijf in Windows XP

5

Klik op "Mijn documenten" van het menu opstarten.

6

Klik op het drop-down menu. Selecteer "Plattegrond netwerk toer".

7

De stationsletter selecteren in de keuzelijst label "Drive". Selecteer de map die u verbinding wilt maken in de harde schijf. Klik op "Finish".