Het toevoegen van Media Player Classic aan Autoplay

Duistere of zeldzame video en audio bestandsformaten afspelen is vaak lastig met media-spelers zoals iTunes of Windows Media Player, maar niet met Media Player Classic. Media Player Classic kan spelen vrijwel elk bestandsformaat zoals zij veel ingebouwde codecs heeft bijna elke bestandsindeling die u wilt decoderen. Als u wilt om Media Player Classic uw standaarde-mailprogramma voor het openen van verschillende multimedia bestanden, wijzigt u de bijbehorende bestandsextensies uit in Media Player Classic opties.

Instructies

1

Klik tweemaal op "Beginnen," dan "Alle programma's", dan "Media Player Classic".

2

Klik op "View" en vervolgens "Options." Klik op de "typen/bestandsindelingen" (formulering is afhankelijk van de versie) tab om het laden van de opties voor de verschillende bestandsindelingen.

3

Klik op de selectievakjes in naast elk bestandstype dat u wilt koppelen aan Media Player Classic. Voor elk bestandstype koppelt u, wanneer u dubbelklikt op het bestand in de toekomst, dan het automatisch in Media Player Classic openen zal.

4

Klik op "OK" om te sluiten en de instellingen opslaan. Media Player Classic afslag, dan bladert u naar een mediabestand op uw computer is nu verbonden met Media Player Classic. Door erop te dubbelklikken en het bestand zal openen met uw favoriete media-apparaat.