Het toevoegen van Items op Craigslist om te verkopen

Het toevoegen van Items op Craigslist om te verkopen


Craigslist is een online community center waar mensen post aangeboden objecten, items die ze zoekt, evenals voor contactadvertenties en aankondigingen van de Gemeenschap. Opgericht in 1995 door Craig Newmark, die in San Francisco leefde, begon het met simpele e-mails met vrienden over evenementen die plaatsvinden in San Francisco. Word of mouth verspreid met meer mensen willen aanmelden voor de meldingen, en Newmark verschoof het van een e-mail melding programma naar een online community-site.

Instructies

1

Ga naar de Craigslist site die geografisch het dichtst benadert het gebied waar het product verkocht zal worden. Dit geldt alleen als het item gaat worden hetzij fysiek pakte of geleverd op een nabijgelegen locatie zonder gebruik te maken van het postkantoor of een scheepvaart-drager.

2

Controleer of het item wordt verkocht is niet op de lijst met verboden Items waarmee Craigslist zal niet worden verkocht. Aan de linkerkant van de pagina, klikt u op de hyperlink "post naar classifieds". Hiermee gaat u naar de pagina 'Maak bericht'. Klik op de hyperlink "te koop". Hiermee gaat u naar de pagina "voor te koop/gezocht". (Zie bronnen).

3

Klik op de categorie die uw object onder valt. Bijvoorbeeld, als u een boek verkoopt, zou u klikken op de hyperlink "boeken & tijdschriften". Hiermee gaat u naar een pagina dat vereist dat u te klikken op het geografische gebied dat u wilt dat uw advertentie te richten. Klik op het geografische gebied. Hiermee gaat u naar de pagina plaatsen. U moet voor het invoeren van een "Posting Titel," dat is de kop van het artikel wordt verkocht. Naast dat is een doos voor de prijs die u wilt laden, evenals een "specifieke" plaatsdoos, als je wilt om een nog meer gelokaliseerde gebied te noemen.

4

Klik in het vak "Beantwoorden" en voer uw e-mailadres. Voer vervolgens uw e-mailadres in het vak ernaast. Onder die zijn twee knoppen: verbergen en anoniem. Klik op "anonimiseren," die zal voorkomen dat uw e-mailadres opdagen overal op craigslist.org. Schrijf een beschrijving van het item dat wordt verkocht in het vak "Omschrijving." Hebt u een beeld van het item dat u wilt verkopen, klik op "Add/Edit Images" knop. Klik op de "Browse..." knop om te zoeken van het beeld van een item (dat moet worden opgeslagen op uw computer).

5

Klik op "Doorgaan". Dit brengt u naar een pagina die u toont hoe de advertentie eruit zal zien op Craigslist. Als de pagina acceptabel is, klikt u op "Doorgaan". Als er wijzigingen worden aangebracht, klikt u op 'Bewerken'.

6

Lees de gebruiksvoorwaarden en klik op de knop "Accepteer de Gebruiksvoorwaarden". U zal worden genomen naar een pagina waar u zult moeten invoer CAPTCHA brieven om te bewijzen dat u niet een geautomatiseerd programma bent. Klik op "Doorgaan", waar u zullen worden genomen om een pagina met uitleg over dat een e-mail is verzonden naar uw e-mailadres.

7

Open uw e-mailprogramma en zoek van de e-mail van Craigslist met de onderwerpregel die is hetzelfde als de Posting Titel van uw advertentie. Klik op de hyperlink in de e-mail naar uw advertentie Craigslist preview. Als de advertentie acceptabel is, klikt u op "Publiceren." Als er nog steeds wijzigingen worden aangebracht, klikt u op 'Bewerken' en breng de wijzigingen aan. Als u uw mening hebt gewijzigd, klikt u op de knop "Verwijderen".