Het toevoegen van geheugen naar een Dell Latitude CPx H500GT laptopcomputer

Het toevoegen van geheugen naar een Dell Latitude CPx H500GT laptopcomputer


Geheugen toe te voegen aan de Dell Latitude CPx H is serie laptop zo makkelijk dat je niet eens nodig hulpmiddelen. Met meest andere laptops, moet u ten minste een kruiskopschroevendraaier om de deksel van de geheugen module, maar u kunt de CPx cover met je handen verwijderen. Dit vermindert de installatietijd een beetje omdat u niet het verwijderen van alle schroeven. U gewoon de deur open en installeert het geheugen.

Instructies

1

Zet de computer uit en koppel de voedingskabel.

2

Zoek de batterij in de linker baai aan de voorzijde van de computer. Schuif de batterij release-hendel op de computer base en schuif de batterij uit de baai.

3

Verwijder alle externe onderdelen die op de computer zijn aangesloten.

4

Draai de computer ondersteboven en zoek het geheugen module compartiment in de buurt van het bovenste gedeelte van de basis computer.

5

Houden van uw vinger onder de inspringen in de deksel van de geheugen module en til de klep af. Moet u ten minste één geheugenmodule in het compartiment. Als er twee, moet je verwijderen om het installeren van een ander.

6

Een geheugenmodule verwijderen door het verspreiden van de clips op de zijkanten en te trekken uit de poort.

7

Installeer een geheugenmodule door het verspreiden van de clips op de lege haven en het invoegen van de module van het geheugen in de haven onder een hoek van ongeveer 45 graden. Druk de geheugenmodule naar beneden tot de clipssluiting in de inkepingen aan de zijden.

8

Vervang de geheugen module deksel.

9

Draai de computer ondersteboven en schuif de batterij terug in de baai.

10

Sluit de voedingskabel en de externe apparaten. De computer is nu klaar voor gebruik.

Tips & waarschuwingen

  • Raak een stuk ongeverfd metaal voor het openen van het geheugencompartiment module om eventuele statische elektriciteit vrij te geven. Omgaan met de nieuwe module zorgvuldig, alleen de zijkanten aan te raken.