Het toevoegen van geheugen naar een Dell Latitude CPI 366Xt

De Dell Latitude CPi-366XT is een oudere laptopcomputer met een Intel Pentium II-processor en 32 tot en met 64 MB RAM-geheugen in de standaardconfiguratie. Terwijl deze hoeveelheid geheugen kan volstaan voor het uitvoeren van een oude besturingssysteem zoals Windows 95 of Windows 98, is het mogelijk een aanzienlijke hoeveelheid prestaties in nieuwere besturingssystemen zoals Windows 2000 krijgen door het toevoegen van extra geheugen. U kunt door het vervangen van het geheugen in de twee CPi 366XT RAM-sleuven, meer dan verdubbelen de RAM beschikbaar op de computer.

Instructies

1

De Latitude CPi stilgelegd en sluit het scherm. Verwijder alle kabels aangesloten op de computer, draai het over en verwijder de batterij.

2

Zoek de rechthoekige paneel naast de grote zwarte sticker op de onderkant van de Latitude-CPi. Een vinger in de afgeronde divot aan de zijkant van het deelvenster plaatsen en til deze omhoog. Terwijl het opheffen van het deelvenster, plaats een andere vinger op de rubber pad en druk op het paneel in de richting van de divot te schuiven het af bij de computer. De Latitude CPi RAM-sleuven allebei onder deze dekking.

3

Selecteer een van de twee Latitude CPi RAM-modules en verspreiden van de metalen clips van RAM uit elkaar totdat je voelt dat de module beginnen te komen uit de sleuf. Schuif de module uit de sleuf en laat de clips. Doe hetzelfde met de tweede module.

4

Schuif een vervangende module van het geheugen van de Latitude CPi in een lege sleuf onder een lichte hoek, zodat de metalen tanden volledig contact met de aansluitingen in de sleuf maken. Duw de module recht naar beneden, totdat de RAM clips eromheen uitlijnen. Herhaal dit proces met de andere nieuwe module.

5

Vervang het kunststof paneel over de Latitude CPi RAM-sleuven.