Het toevoegen van geheugen naar een Aspire One

De Acer Aspire One netbook maakt gebruik van minder onderdelen en heeft minder functies dan een normale grootte laptop zodat een gebruiker meer mobiliteit. Net als elke andere computer, de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen besturingselementen hoe snel de machine is kundig voor stormloop software. De Aspire One model heeft een enkele geheugenpoort en wordt geleverd met 512MB tot 2GB geheugen, afhankelijk van de opties die u hebt gekozen. Als u wilt meer geheugen toe te voegen, moet de originele module worden verwijderd en vervangen.

Instructies

1

De Aspire-One operating systeem afsluiten en koppel het netsnoer los. Koppel alle USB-apparaten aangesloten op de netbook en sluiten van het LCD-scherm.

2

De netbook draai en de zwarte accu hendel bij de hoogste-juiste hoek van de zaak vinden. Schuif over de hendel om te ontgrendelen van de batterij en haal de batterij uit de netbook.

3

Zoek het geheugen dekking schroef geplaatst in de buurt van de onderkant van de netbook in de zaak. Verwijder de schroef met een kruiskopschroevendraaier en trek de vierkant plastic cover te onthullen van de Aspire-One geïnstalleerde geheugenmodule.

4

De zwarte plastic behoud clips zoeken aan de rechter en linker zijden van de groene geheugenmodule binnen de netbook. Duw de clips uit de module zodat de module in een hoek opduikt. Grip van de geheugenmodule en trek hem uit de netbook.

5

Line-up van de gouden tabbladen op de onderrand van de nieuwe module van het geheugen met de geheugenpoort binnen de netbook. Duw de module in de haven onder een hoek van 45 graden. Schuif de behoudende clips terug over de linker- en zijkanten van de module en de plastic dekking instellen via de module.

6

Vervang de schroef om de geheugen-cover op zijn plaats houden. Duw de batterij in de poort open batterij aan de bovenkant van de netbook het geval.

Tips & waarschuwingen

  • De Aspire One netbook kan omgaan met een maximum van 2GB RAM. Als u niet hoeveel geheugen momenteel in uw Aspire One is geïnstalleerd weet, opent u de "Start"-menu en met de rechtermuisknop op de vermelding "Computer". Kies "Eigenschappen" en scroll naar beneden naar "System". Controleer de regel met het label "Geïnstalleerd geheugen" om te zien hoeveel geheugen is geïnstalleerd.