Het toevoegen van geheugen naar de Dell Xps One

Het toevoegen van geheugen naar de Dell Xps One


Het toevoegen van geheugen naar de Dell XPS One lijkt misschien intimiderend. In tegenstelling tot de traditionele desktop computers, wordt de Dell XPS One gecombineerd met de LCD monitor. Dell raadt aan dat slechts de opgeleide servicetechnici mogen werken op uw computer, maar soms wil je het zelf te doen. Als u bereid bent te werken langzaam en passende voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u geheugen toevoegen aan uw Dell XPS One zonder het aan een computerwinkel.

Instructies

Voorbereiding/demontage

1

Back-up van alle gegevens op de computer.

2

Macht van de computer.

3

Koppel alle kabels los van de computer, inclusief Ethernet, USB en telefoon en elektrische kabels.

4

De Antistatische polsband, de alligator clip verbinden met een geaard gedeelte van het chassis van de computer zetten.

5

Lag de computer plat, met de LCD-naar beneden, omlaag, op een zachte handdoek of de schuim inserts uit de verpakking van de computer.

6

Verwijder de twee schroeven op de kap van de computer. Ze bevinden zich op de bodem van het geval, één aan elke kant van de tribune. In de normale bedrijfsstand, zijn zij wezen naar de computerbureau.

7

Til de klep om het te verwijderen door zachtjes glijden omhoog richting de bovenkant van de computer. Verwijderen van de afdekking zal onthullen de interne componenten. De twee geheugensloten bevinden zich op de rechterkant van de tribune steun.

Upgraden

8

Druk uit op de clips beveiligen van elk uiteinde van de geïnstalleerde geheugenmodules.

9

Verwijder de geheugenmodules vanuit hun verbindingslijnen, één filter tegelijk.

10

Plaats de nieuwe geheugenmodules, ze uitlijnen in de sleuven en te drukken op down zachtjes totdat de clips uitlijnen in plaats om hen veilig te stellen.

Herbouw

11

Breng het klepje weer aan.

12

Vervang de twee schroeven die de kap van de computer op zijn plaats gehouden.

13

Vervanging van alle snoeren die werden verbroken tijdens demontage.

14

Verwijder de Antistatische polsband.

15

Staan uw computer in de juiste positie.

16

Macht op uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • De Dell XPS One annuleerteken steun van minimaal 1 GB aan maximale geheugencapaciteit van 4 GB.
  • Gebruik twee stukken van overeenkomende geheugen, waardoor de computer uitvoeren in dual channel symmetrische modus voor optimale prestaties. Deze modus levert topprestaties geheugen door gelijktijdig gebruik van beide geheugenkanalen.
  • U kunt de computer testen voordat u de kap van de computer vervangt. Dit zorgt ervoor dat alles goed zittende en werken voordat u begint met de herbouw fase.
  • De Dell XPS One ondersteunt alleen ongebufferde, niet - ECC DIMM's. Dit betekent dat de Dell XPS One een 64-bits-wide gegevenspad in tegenstelling tot de 72-bits gegevenspad gebruikt door (foutcorrigerende code) ECC DIMM's heeft. Niet-gebufferde geheugen is ontworpen om de geheugen controller signalen doorgeven rechtstreeks aan de geheugenchips zonder inmenging.
  • Gebruik een zachte aanraking: probeert te dwingen het geheugen tot de "slots" kan schade aan de computer.