Het toevoegen van geheugen aan een Acer Aspire bureaublad

Het toevoegen van geheugen aan een Acer Aspire bureaublad


Acer's lijn van Aspire desktops zijn ontworpen consumenten kunnen verstrekken elementaire computing functies tegen een betaalbare prijs. Zo, terwijl deze computers vaak zeer geschikt voor toepassingen zoals tekstverwerking en surfen op het web zijn, bepaalde geheugenintensieve programma's (zoals spelletjes of graphics software) niet kunnen uitvoeren, alsmede gewenst. Gelukkig, de stappen betrokken bij het geheugen toe te voegen aan uw desktop voor Acer Aspire zijn zeer straightfoward; Zodra u uw computer losgekoppeld en verwijderd van het geval, dat alles blijft is het vinden van een leeg geheugenmodule geschikt voor installatie.

Instructies

Installatie

1

Herstarten uw computer en de "Delete" toets ingedrukt te houden terwijl het zelfstart opwaarts; Wanneer het BIOS scherm verschijnt, gebruik de pijltoetsen voor toegang tot de optie "Standard CMOS Features." Noteer de hoeveelheid momenteel geïnstalleerde geheugen vermeld onder "Extended Memory."

2

Uw computer afsluiten en uitschakelen van de aangesloten monitor. Koppel de monitor en alle apparaten die zijn aangesloten op de USB- of Firewire poorten van de computer. Haal het netsnoer en alle andere overige kabels.

3

Verplaats uw Aspire naar een schoon, goed verlichte ruimte. Draai de computer totdat het achterpaneel in de weergave is. Opmerking waar moederbord-poorten van uw computer bevinden. Verwijder de schroeven voor de beveiliging van het zijpaneel die ligt tegenover het moederbord (sommige modellen-functie een geval vergrendelen in plaats van de schroeven; dia de zaak vergrendeling naar rechts). Het zijpaneel verwijderen.

4

Plaats de computer op zijn kant en onderzoeken van het moederbord. Zoek de geheugensockets (Kijk voor lange, dunne sockets met kunststof clips aan beide uiteinden). Kies de lege geheugenaansluiting dichtstbijzijnde de geïnstalleerde geheugenmodules.

5

Duw de clips gelegen aan weerszijden van de geheugen module socket uit elkaar. Houd de nieuwe module van het geheugen door de kunststof randen en lijnen over de aansluiting zodat de inkepingen in de module met de dwarsbalken binnen de aansluiting uitlijnen.

6

Steek de module van het geheugen in de aansluiting. Stevige druk uitoefenen op de top van de module, totdat het zit volledig in de aansluiting. De clips aan beide uiteinden van de socket zal verheffen en vergrendelen van de module op zijn plaats; Misschien moet u sluit één uiteinde van de module in eerste, gevolgd door de andere, om de module goed plaats.

7

Vervangen van het zijpaneel en gebruik de schroeven eerder verwijderd om veilig het paneel terug in plaats (of op beginstand zetten de zaak sluis). De computer terugkeren naar de oorspronkelijke positie en sluit alle kabels eerder verbroken en randapparaten. Zet uw computer en de monitor. De "Delete" toets ingedrukt terwijl de computer wordt opgestart tot Voer de BIOS-scherm weer. Navigeer naar "Standard CMOS Features" en onderzoeken van het nummer dat wordt vermeld onder "Extended Memory" om een succesvolle installatie te bevestigen.