Het toevoegen van een vier-poorts USB-Hub naar Windows 7Drie of vier vooraf geïnstalleerde USB-poorten is soms niet genoeg ruimte bieden voor de randapparatuur die u wilt verbinden met uw computer. U kunt dit probleem oplossen door het toevoegen van een vier-poorts USB-hub. De hub zal toestaan dat u de stekker van de vier extra USB-ondersteunde apparaten op een computer. Vier-poorts USB-hubs zijn plug-and-play door de natuur, dus er is geen speciale installatie vereist voor het gebruik van het apparaat met het besturingssysteem Windows 7.

Instructies

1

Schakel de computer en vrijmaken van een USB-poort. Druk op de "Safely remove hardware" pictogram in de taakbalk van Windows 7. Dit zal het apparaat afgesloten. Ontkoppel het apparaat uit de poort wanneer daarom wordt gevraagd.

2

Sluit de USB-hub op het stopcontact. Dit is niet noodzakelijk voor alle vier-poorts USB-hubs. Veel naven worden aangedreven van de verbinding met de computer.

3

Steek de stekker van de USB van de vier-poorts USB-hub in de USB-poort op de computer. Laat Windows 7 te herkennen van de hub en installeert de benodigde stuurprogramma's voor het configureren van de USB poorten in de hub.

4

Randapparaten, zoals een muis, mp3-speler of digitale camera, sluit aan op de poorten op de hub SB.

Tips & waarschuwingen

  • Wellicht moet u de computer afsluiten, open het geval en de hub aansluit op een uitbreidingspoort voor modellen die zijn ontworpen om te installeren in de computer. Macht op de computer en laat het herkennen van de USB-hub. Elke computergeval is anders geopend. U kunt meest openen door unscrewing een panel van de ene kant van de zaak.