Het toevoegen van een schijf van een oude PC

Het toevoegen van een schijf van een oude PC


Bij het upgraden naar een nieuwe PC, hoeft u niet te volledig afzien van alle hardware op uw vorige systeem. In feite, hebt u wellicht belangrijke gegevens opgeslagen op de oude harde schijf. U kunt de twee systemen samen om de gegevens direct synchroniseren, maar als u wilt de oude harde schijf voor opslag te gebruiken op uw nieuwe systeem, kunt u het station naar het nieuwe systeem zonder daadwerkelijk de computer openstelt.

Instructies

1

Macht van de oude computer en verwijderen noemen de kabels en de schroeven op de achterkant van het systeem. Zodra duidelijk, schuif open de computer bloot de interne werking van het systeem.

2

Zoek de harde schijf die u wilt gebruiken met de nieuwe computer. De stroom- en gegevenskabels tegenkomen op de achterzijde van het station te verbreken en schuif het station uit de oude computer.

3

De harde schijf in de externe harde schijf dock invoegen. Dit is een apparaat waarmee u het station rechtstreeks verbinden met een computer via USB, in wezen het draaien van de schijf in een externe harde schijf.

4

Sluit het netsnoer aan op de voedingspoort op het dok van de harde schijf, en vervolgens het andere uiteinde van de kabel aansluit op een stopcontact.

5

Steek de USB-gegevenskabel in de USB-poort op de harde schijf dock en sluit het andere uiteinde van de kabel op een USB-poort op de computer. De computer zal nu kundig voor speurder van de harde schijf.