Het toevoegen van een netwerkkaart voor een draadloos netwerk voor een HP 3700F

Het toevoegen van een netwerkkaart voor een draadloos netwerk voor een HP 3700F


Lopende draadloos is perfect voor alle computers, of je een desktop of een laptop hebt. Computers hoeft te worden een puinhoop van draden als ze gebruikt worden in de dagen van de Commodore 8-bits en allen die het neemt om zich te ontdoen van de draden is een enkele kaart-achtig apparaat waarmee de computer om te vangen signalen van de hub van een netwerk. Voor de HP Slimline s3700f, het moeilijkste deel over het installeren van een draadloze LAN-kaart is het verwijderen van de behuizing, die alleen moeilijker is te doen dan op andere computers, omdat het wordt beveiligd met drie schroeven. Met dat duurt de procedure nog slechts een paar minuten om uit te voeren.

Instructies

1

Verwijder alle verwisselbare media-apparaten op de computer, zoals USB flash drives, geheugenkaarten en cd's of dvd's.

2

Sluit de computer af en koppel het netsnoer en de kabels van alle randapparatuur die op het systeem.

3

De computer verplaatst naar een platte, open oppervlakte en leg het op de linkerkant.

4

Pak drie schroeven aan de achterkant van de computer. Een is gelegen aan de linker bovenhoek, de andere in de onderst-juiste hoek en andere ligt naast het metalen tabblad dat uit de rechterkant van de achterkant van de computer steekt.

5

Dia de kap van de computer terug naar het vrijgeven van de tabbladen die het op zijn plaats houden en til het van de computer bloot de interne componenten.

6

Zoek de sleuven voor de kaart uitbreiding in de rechterhoek van de achterkant van de computer (de poorten op de kaarten zijn zichtbaar vanaf de kaartsleuven aan de achterkant van de computer).

7

Pak de schroef op de metalen kaart beugel op de top van de poort en verwijderen van de beugel voor toegang tot de haven.

8

Sluit de draadloze LAN-kaart rechtstreeks op de poort. Het kan alleen passen in unidirectioneel, zodat hebt u om het te dwingen te veel, je het verkeerd doet.

9

Sluit alle kabels op de kaart aan op het moederbord, als dit voor uw specifieke kaart geldt. De documentatie die wordt geleverd met de kaart zal aangeven waar de kabels aansluiten.

10

De beugel kaart zetten over de kaart en plaats de schroef om het veilig te stellen.

11

Vervang de kap van de computer en de drie schroeven die u in stap 4 hebt verwijderd.

12

Zet de computer terug in de werkstand en sluit het netsnoer en de kabels van de perifere componenten.

13

Opstarten van de computer en installeer de software die bij de draadloze LAN-kaarten geleverd. Wanneer u klaar bent, zullen uw computer klaar om te worden een deel van een draadloos netwerk.

Tips & waarschuwingen

  • Raak een ongeverfd metalen object of dragen een pols aarding riem te houden statische uit uw systeem terwijl u de kaart wilt installeren.