Het toevoegen van een harde schijf aan de IBM ThinkPad R40De harde schijf op uw IBM Thinkpad R40 is wat u kunt opslaan en opslaan van bestanden en gegevens op uw computer. Na verloop van tijd kan het nodig om te upgraden van uw harde schijf naar een met meer opslagcapaciteit zijn. Het goede nieuws is dat verwijderen en het toevoegen van een harde schijf op uw Thinkpad vrij gemakkelijk omdat IBM deze computers, ontworpen zodat de gebruiker op haar eigen doen kan. Dat betekent dat u niet hoeft te worden van tech-savvy om te zetten van een harde schijf in je laptop. Alles wat nodig is een paar minuten van uw tijd.

Instructies

1

Zwenking vandoor uw Thinkpad en verwijder alle kabels van de bevoegdheden die kunnen worden aangesloten. Schuif de batterij uit het compartiment aan de onderzijde van de computer.

2

Sluit het LCD-scherm en zoek de deksel van de harde schijf aan de zijkant van uw Thinkpad. Het is aan de linker kant van uw computer, in de buurt van de bodem.

3

Gebruik uw Phillips schroevendraaier te verwijderen van de retainer schroef ligt in het midden van de deksel. De schroef gereserveerd.

4

Grip van de twee vergrendelingen aan de zijkant van de harde schijf cover, buigen ze zachtjes zijwaarts en schuif de cover weg van de harde schijf.

5

Schuif de harde schijf uit haar compartiment met behulp van het plastic lipje steken uit het compartiment.

6

Past de cover aan de kant van de nieuwe harde schijf en zorg ervoor dat de module van de tabbladen in plaats en het is veilig. Schuif de harde schijf in het compartiment tot het op zijn plaats klikt. U hebt nu een harde schijf toegevoegd aan uw Thinkpad.