Het toevoegen van een Feedjit Widget aan een Blogger-Blog

Feedjit widgets zijn real-time verkeersinformatie feeds voor bloggers en webmasters. Er zijn vier verschillende degenen die alles doen vanaf bijhouden en toewijzen van plaatsverkeer aan het benadrukken van de meest populaire pagina's op uw blog. Ze zijn eenvoudig te installeren of door knippen en plakken of simpelweg op een knop te klikken. Geen kwestie kiest u één van hen of alle van hen, zijn allemaal gemakkelijk aan te passen aan de behoeften van uw blog.

Instructies

1

Klik op de knop "Add It" boven de widget, u hebt geselecteerd, de Feedjit widget voor Blogger en Typepad gebruikers direct te installeren.

2

Knip en plak het script aan uw blogsjabloon of website HTML, als u een ander platform. Het script verschijnt waar u het hebt geplakt op uw pagina.

3

Uw Feedjit widget aanpassen door te klikken op de "aanpassen" knop die zich boven de knop "Add It bevindt". U kunt aanpassen van de kleur, achtergrond, tekst, rubriek, grens, koppelingen toevoegen en de breedte wijzigen. Als u de widget Live verkeer kaart kiest, kunt u ook de stip van de kaart met behulp van deze dezelfde knop aanpassen.

Tips & waarschuwingen

  • U moet uw eigen domeinnaam voor Feedjit widgets om te werken.
  • Feedjit widgets zal niet werken op blogs die worden gehost op submappen zoals Wordpress of Myspace.
  • Als uw site meer dan twee miljoen pageviews per dag of zestig miljoen pageviews per maand ontvangt, vervolgens de site FAQ raadt aan dat u contact met hen opnemen voordat u Feedjit installeert.