Het toevoegen van een extra cel in Microsoft Word

Het tekstverwerkingsprogramma van Microsoft Word kunt u veel meer doen dan bekijken, maken en bewerken van tekstdocumenten; het laat ook u eenvoudige tabellen en spreadsheets verwant aan de tabellen en spreadsheets gemaakt met Excel kunt maken. Nadat u een eerste tabel hebt gemaakt kunt u het wijzigen door een geheel nieuwe rij of kolom toevoegen. Indien u wenst, kunt u de programma's "Tekenen" tool een eencellige overal die u wilt vestigen op de tafel in een paar eenvoudige stappen.

Instructies

1

Klik op het tabblad van de "Invoegen" gevolgd door het pictogram "Table" om het Word-document Tabelopties te bekijken.

2

Klik op de "Tabel tekenen" optie in het menu tabel om de functie tabel tekenen. De muiscursor zal nu veranderen in een potlood icoon dat aangeeft dat u bent in de tekenmodus.

3

Klik op de rand van de tabel waarnaar u de extra cel wilt laten worden grenzend aan. Bijvoorbeeld, als u wilt dat de extra cel worden gehecht aan de linkerrand van de tabel Klik op de linkerrand van de tabel.

4

Sleep de muisaanwijzer om aan te passen van de omtrek van de cel die u wilt toevoegen aan de juiste grootte. Het punt dat u op hebt geklikt in stap drie zal fungeren als anker voor een hoek van de cel en de muisaanwijzer zal fungeren als de tegenoverliggende hoek. Terwijl u sleept u de muisaanwijzer over de cel van het word-document zal formaat automatisch worden aangepast zodat deze overeenkomt met de afstand tussen het eerste anker en de muisaanwijzer.

5

Laat de muisknop los zodra de omtrek van de cel is de juiste grootte om toe te voegen van de cel op de Word-tabel.