Het toevoegen van een externe batterij aan UPS om uit te breiden Runtime

Het toevoegen van een externe batterij aan uw noodvoeding of UPS, is net zo eenvoudig als het aan te sluiten in, dat is precies wat je doet. Er zijn een aantal dringende batterijen beschikbaar op de markt die hebben ingebouwde elektrische aansluitingen waar u stopt de UPC's elektrische snoer in de noodgevallen batterij en de UPC zal beginnen met behulp van dat nieuwe bron van macht uit te breiden van de bewerkingstijd. Een verschil tussen een noodsituatie batterij en een UPC is het ontbreken van een ingebouwde overspanningsbeveiliging.

Instructies

1

Back-up van al uw gegevens. Terwijl dit proces weinig risico draagt van afsluiten van de computer of het schadelijk, moet u nog steeds voorzichtig, vooral omdat u zal het uitvoeren van deze procedure in een noodsituatie groot genoeg om knock-out uw macht.

2

Trek het netsnoer van de UPS uit het stopcontact. De emergency power pack inschakelen--exact manier zal afhangen van het merk en model van power pack. De schakelaar zullen meestal de enige schakelaar op het apparaat en opvallend als zodanig worden gemarkeerd. U hoort een flauw hum als de condensatoren betalen wanneer u de server inschakelt.

3

Steek het netsnoer van de UPS in een van de drie prong verkooppunten op de power pack. De UPS zal nu starten ondermijnt huidige van de power pack van de accu, dus de verlenging van de gebruiksduur van uw computer. Voer deze procedure niet op het laatste moment, omdat uw aggregaat niet kundig voor huidige zo snel zitten mei als uw stopcontact deed leveren. Dit kan leiden tot de computer af te sluiten, omdat de macht moet eerst opgebouwd in de accu van de Noodvoeding op een voldoende niveau.

Tips & waarschuwingen

  • Vervang de interne batterij in de UPS niet terwijl de computer af. Het risico's schokkende u en wil rechtvaardige zaak de computer af te sluiten zodra de krachtbron is verwijderd.