Het toevoegen van een betere grafische kaart aan een HP PavilionHewlett Packard is een populaire keuze voor zowel desktops en laptops, en deze computers worden veel gebruikt in zowel het bedrijfsleven als de thuisomgeving. Terwijl de grafische kaarten die geïnstalleerd op de populaire lijn van het paviljoen erg goed zijn, gebruikers die nodig hebben om intensieve taken te doen zoals fotobewerking en videobewerking kan profiteren door het installeren van een bijgewerkte videokaart.

Instructies

Paviljoen Desktop

1

Het meten van de afmetingen van uw zaak paviljoen. Hebt u een behuizing toren u moet zitten kundig voor elk type videokaart gebruiken, maar als u een laptopcomputer hebt is het belangrijk om te kiezen van een videokaart die klein genoeg is om te passen in uw computer.

2

Kies een videokaart van kwaliteit voor uw Pavilion-PC. Bij het afhalen van een videokaart is het belangrijk te kiezen voor een model met veel geheugen aan boord. Dit zal ervoor zorgen dat de videokaart niet hoeft te lenen van geheugen van de computersysteem, die zou kunnen vertragen. Zoekt u een videokaart met ten minste 128 MB van geheugen---hoewel 256 MB of 512 MB zou ideaal zijn.

3

Zet de computer uit en verwijder het netsnoer uit de achterzijde van het apparaat. Verwijder de behoudende schroeven vanaf de achterkant van het geval en het geval van de computer verwijderen.

4

Zoek de PCI-sleuven in uw computer door het vinden van de witte "slots" in de computerbehuizing. Verwijder de nieuwe videokaart uit de verpakking en plaatst u deze in de PCI-sleuf. Druk stevig op de kaart totdat het zit volledig en veilig met een behoudende schroef.

5


Upgraden van video in uw laptop paviljoen is complexer


Sluit de behuizing van de computer, vervangen van het netsnoer en zet de computer aan. Plaats de software-CD die wordt geleverd met de videokaart en de installatie uitvoert.

Pavilion Laptop

6

Uitschakelen van de laptop en verwijder het netsnoer. De ontgrendelingshendel van de batterij naar de ontgrendelde positie spiegelen en haal de batterij uit de eenheid.

7

Open het scherm voor zover het gaat. De naad onder het scherm vinden en gebruiken van een kleine platte kop schroevendraaier voor het verwijderen van de bezel.

8

Het toetsenbord til en bereiken onder het moederbord te verwijderen van de kabel. Verwijderen van het toetsenbord van de laptop en zet het opzij.

9

Kijk naar de rechterbenedenhoek van het moederbord en verwijder de schroeven waarmee de warmte wasbak en processor op zijn plaats houden.

10

Zoek de video-kaartsleuf op de bodem van de grafische kaart. Verwijder de bestaande videokaart en zet de nieuwe in de plaats. Vervang de processor en het koellichaam en schroef ze weer op zijn plaats. Vervolgens monteer de laptop.