Het toevoegen van een andere postbus

Het toevoegen van een andere postbus


Het toevoegen van dat een postvak naar uw e-mailaccount kan worden bereikt, is minder dan vijf minuten. De meeste gratis e-mailaccounts kunnen u extern toegang krijgen tot meerdere postbussen vanaf een centrale interface. Hoewel dit niet een veelgebruikte functie, is het aanwezig in Yahoo! mail, Gmail en Hotmail.

Instructies

1

Log in op uw e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ga in uw gebied tools. Dit varieert van de e-mailprovider tot e-mailprovider, maar tools is het gebied waarmee u e-mailopties, en de gebruikersinterface te wijzigen. Als u Outlook op uw PC gebruikt, het pad is het Tools -> e-mailaccounts -> View of wijziging e-mailaccounts -> Exchange -> meer instellingen - > Geavanceerd -> Add.This krijgt u tot het punt van het toevoegen van een nieuwe account van uw Microsoft Windows-bureaublad.

2

Klik op "Een e-mailadres toevoegen" in het menu. Dit kan variëren van leverancier tot leverancier, maar kunt u toegang tot andere postvakken via SMTP of POP mail. Het vergt geloofsbrieven en kennis van het opzetten van het nieuwe adres.

3

De e-mailserver referenties aan de installatie toevoegen. Dit vereist een adres van de server in de vorm: mail.domainname.com en uw gebruikersnaam en wachtwoord. Controleer of de referenties bij het uitvoeren van dit proces. Mail worden niet geïmporteerd zonder de juiste referenties beschikt.

4

Nieuwe e-mail importeren naar uw centrale inbox. Normaal, zullen deze nieuwe mail kleurgecodeerde voor verhuren u weet dat het afkomstig van een tweede e-mailadres is. U kunt in het optiemenu te selecteren van verschillende kleuren voor specifieke servers gaan.