Het toevoegen van een Amazon-verwijzing

De Amazon-website, het aanbieden van een grote verscheidenheid aan objecten te koop op het Internet, biedt ook een lucratieve optie voor affiliate verkoop. Als u zelf een website, kunt u links van Amazon plaatsen op uw website voor producten waarvan u denkt dat bezoekers van uw website kunnen willen kopen. Amazon betaalt u een affiliate Commissie wanneer mensen via links op uw website aankopen. Een Amazon verwijzing toevoegen aan uw website na hun toetreding Amazon als een affiliate-medewerker.

Instructies

1

Word lid van de Amazon bedrijf als een partner. Bezoek de Amazon-website en voer gegevens in over uw website, met inbegrip van de naam van de website, de URL, de inhoud op uw website en de types van producten die u van plan bent te bieden voor affiliate verkoop. Voer een e-mailadres en een wachtwoord kiezen.

2

Log in op je Amazon account en klik op een van de tabbladen op de bovenkant van de webpagina. Klik op de "Links & Banners" lusje bij de bovenkant van de webpagina en selecteer "Banner Links" in het drop-down menu om een banner of "Product Links" te selecteren van een product te selecteren.

3

Bladeren door de rubrieken beschikbaar voor een banner of link van een product en klik op de categorie van uw keuze om deze te selecteren. Blader door het aanbod binnen de categorie.

4

Klik op het product dat u wenst te adverteren op uw website om deze te selecteren.

5

Kopieer de HTML-code die door Amazon. Deze code zal uw Amazon affiliate nummer erin zodat als een bezoeker van uw website klikt op de banner of link en het artikel koopt, de affiliate Commissie wordt terugbetaald op je Amazon account hebben.

6

Plaats de code in uw website. Bijvoorbeeld, als uw website een blog is, plak de code in een zijbalk van uw blog te plaatsen van de banner of link. U kan ook schrijven een blogpost en een link bevatten naar een relevante product te verleiden bloglezers te klikken op uw link.

7

Log in op je Amazon account periodiek te controleren van uw inkomsten. Amazon ook stuurt u een e-mail elke maand te melden van uw inkomsten.