Het toevoegen van een afbeelding vliegtuig in 3D Studio Max

Het toevoegen van een afbeelding vliegtuig in 3D Studio Max


3D Studio Max, geproduceerd door Autodesk, wordt gebruikt voor het maken van 3D-modellen, zoals interessante karakters en levensechte objecten. Wanneer u maken van een 3D-model op basis van een afbeelding wilt, hebt u twee keuzen. U kunt een afbeelding vlak of toevoegen aan de 3D-werkruimte, of u kunt de achtergrondafbeelding van een viewport. Afbeelding vliegtuigen zijn de beste optie voor wanneer u wilt een voorbeeld afbeelding gebruiken voor meer dan één hoek van een object, zoals de voorkant en profiel weergave van een teken gezicht.

Instructies

1

Opstarten van uw exemplaar van 3D Studio Max. Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad, of starten vanuit de programma's sectie van de "Start"-menu.

2

Kies het gereedschap vlak in het deelvenster maken aan de rechterkant van het scherm. Klik in de buurt van de upper-left hoek van het Front viewport deelvenster en sleep uw muis naar de rechterbenedenhoek kant van deze viewport. Laat de muisknop los. Een leeg vlak is toegevoegd aan je scène.

3

Start de materiaal Editor door op de "M"-toets op uw toetsenbord. Kies "2-zijdig" onder schaduw fundamentele Parameters. Wijzig de kleurwaarde in de sectie zelf verlichting onder Blinn basisparameters tot en met 100.

4

Klik op het grijze vakje naast de "Diffuus" optie in de sectie Blinn fundamentele Parameters. Selecteer de optie "Bitmap" en navigeer naar waar u uw afbeelding die is opgeslagen op uw computer hebben. Klik op de bestandsnaam en kies "Openen."

5

Klik op het vliegtuig in de Front viewport en klik op de knop "Materiaal toewijzen aan selectie" in de materiaal Editor de afbeelding toewijzen aan het vliegtuig. Klik op de knop "Toon kaart in Viewport" zodat u het resultaat in uw werkende viewport zien kunt. U hebt nu een beeld vliegtuig in uw bureau 3D Studio Max.