Het toevoegen van een achtergrond aan uw Friendster profiel

Friendster is een social networking Web site die biedt een breed scala aan profiel aanpassingen waarmee gebruikers hun unieke persoonlijkheid met anderen kunt delen. Zodra u een Friendster gebruiker bent, kunt u foto's, video's en muziek. Ga als volgt te werk om erachter te komen hoe verander de achtergrond van uw Friendster profiel.

Instructies

Gebruik CSS een achtergrond toevoegen aan uw profiel

1

Ga naar uw profiel. Klik op "Profiel bewerken" en vervolgens "aanpassen." Scroll naar beneden naar het gebied dat wordt gelezen "Aanpassen CSS." U kunt het uiterlijk van uw profiel door zijn Cascading Style Sheets (CSS) wijzigen.

2

Geef uw CSS-code in het grote tekstveld. De divisie "lichaam" moet worden en de argumenten tussen de symbolen "{}" moet een van de volgende afgebroken opdrachten gevolgd door een dubbele punt [":"]: "background-image," "achtergrond-gehechtheid," "background-position," "background-repeat" en "background-color."

3

Een afbeelding toevoegen aan uw achtergrond met het argument "background-image" door het opgeven van een URL voor de afbeelding. Uw code moet lezen zoals in het volgende voorbeeld: "achtergrond-afbeelding: url (http://www.example.com/example.jpg)."

4

Bepalen of u wilt dat de achtergrondafbeelding schuiven of stationaire blijven met een argument van de "achtergrond-gehechtheid" gevolgd door een dubbele punt [":"] dat ziet eruit als volgt: "achtergrond-gehechtheid: vast." Standaard zal uw achtergrondafbeelding tenzij u dit argument scrollen.

5

Positie van de achtergrondafbeelding van uw met behulp van het argument "background-position" met inbegrip van een richting zoals in het volgende voorbeeld: "achtergrond-positie: centrum centrum." De 9 posities beschikbaar zijn: "top left", "top center", "bovenaan rechts," "links, center" "center center," "Centreren Rechts" "linksonder,", "bottom center" en "bottom right".

6

De herhaling van de achtergrondafbeelding bepalen met het argument van de "background-repeat" gevolgd door een dubbele punt [":"] zoals in het volgende voorbeeld: "achtergrond-herhaling: neen-repeat." Standaard zal uw afbeelding herhalen door zowel de x- en y-as. Uw opties zijn: "no-repeat," "repeat-x" of "repeat-y."

7

De achtergrondkleur wijzigen met behulp van het argument van de "background-color" gevolgd door een dubbele punt [":"] zoals in het volgende voorbeeld: "achtergrondkleur: #ffffff." U kunt basisinstellingen voor kleurweergave namen, zoals wit, grijs en blauw. U kunt ook een hexadecimale HTML-codes (zie bronnen hieronder).

8

Klik op de "Opslaan" knop aan de onderkant van de pagina.

Bijwerken van uw achtergrond met behulp van een CSS Generator

9

Ga naar de header "CSS aanpassen" en klik op de link "Aanpassen met CSS Editor". Hierdoor ga je naar "Michael van Friendster Profiel Editor."

10

Kijk voor de "Page Background" sectie en kies de parameters voor uw achtergrond, zoals de kleur, de locatie en de positie.

11

Scroll naar beneden en klik op de knop "Friendster Code genereren". De CSS-code zal bevolken het veld "Friendster CSS Code".

12

Kopieer en plak de code in het veld "CSS aanpassen" op uw Friendster profiel. Klik op de "Opslaan" knop aan de onderkant van de pagina.

Wijzigen van uw profiel achtergrond met behulp van de meegeleverde Skins

13

Aanmelden bij uw Friendster profiel (zie bronnen hieronder).

14

Klik op "Profiel bewerken".

15

Klik op het tabblad "Aanpassen". U kunt de vooraf gemaakte skins opgenomen met Friendster bekijken.

16

Kies de geselecteerde huid en klik op de "Select" knop eronder. U kunt het kleurenpalet van je profiel wijzigen evenals een achtergrond toevoegen.

Tips & waarschuwingen

  • Hoewel het is niet nodig, met enige kennis van CSS kunt maken bij het toevoegen van een achtergrond gemakkelijker, en het zal geven toegang u tot de meer geavanceerde opties.
  • Voor antwoorden op al uw vragen Friendster, bezoek de Friendster's online FAQ's (zie bronnen hieronder).
  • Wees ervan bewust dat de persoonlijke informatie die u deelt tijdens het gebruik van Friendster diensten zoals Friendster groepen of op Friendster Blogs kan worden bekeken door mensen die geen lid van Friendster. Niet onthullen informatie die u niet wilt openbaar worden.