Het toevoegen van afbeeldingen aan een Joomla Site

Het toevoegen van afbeeldingen aan een Joomla Site


Joomla is ontworpen als een easy-to-use content managementsysteem (CMS). Uitvoeren van taken zoals het toevoegen van afbeeldingen kan gebeuren snel zonder veel stappen. Gelanceerd in 2000, wordt gratis CMS Joomla gebruikt voor het aandrijven van 2,7 procent van het Web. Volgens Joomla is de Gemeenschap meer dan 200.000 leden sterk. Dit nummer vormt zowel gebruikers als respondenten die essentieel voor het succes ervan zijn. Joomla is een open source CMS, daarom afhankelijk van de expertise van zijn leden van de Gemeenschap te beheren en verbeteren van haar product, documentatie maken en beantwoorden van vragen rond hoe-to's zoals afbeeldingen toevoegen aan een site en meer.

Instructies

Toevoegen aan mediamanager

1

Meld u aan bij het panel van de Joomla Administrator met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2

Klik op "Inhoud" van de werkbalk en selecteer "mediamanager." Een nieuw scherm zal verschijnen met een venster met de naam 'Bestanden'.

3

Selecteer de map die u gebruiken wilt voor het opslaan van de nieuwe afbeelding. In de buurt van de onderkant van het scherm, klik op "Bladeren" onder 'Bestanden uploaden'. Een nieuw venster zal openen voor u om te zoeken van de afbeelding op uw computer. Selecteer de afbeelding en klik op "Open."

4

Klik op "Start upload." De afbeelding heeft toegevoegd zodra de voortgangsbalk 100 procent bereikt.

Toevoegen aan een artikel

5

Klik op 'inhoud,"dan" artikel Manager "aan de afbeelding toevoegen aan een bestaand artikel. Selecteer het artikel, en klik op "Bewerken" op de werkbalk. Of klik op "nieuweartikel toevoegen" om de afbeelding toevoegen aan een artikel dat u nog niet hebt gemaakt.

6

Verplaats de cursor naar de locatie in het artikel waarin u wilt dat de afbeelding wilt plaatsen. Klik op de knop "Image" in de buurt van de onderkant van het scherm, en vervolgens een nieuw venster wordt geopend.

7

Voer de informatie over de afbeelding, met inbegrip van de beschrijving en de titel. De uitlijning instellen naar links of rechts van de tekst indien van toepassing, en vink het vakje naast "bijschrift" als u wilt opnemen van een. Klik op "opslaan," dan "invoegen"