Het toepassen van Lighting Effects in Photoshop

Photoshop lichteffecten kunnen een belangrijk onderdeel van het creëren van een effectieve afbeelding of het bitmappatroon. Photoshop lichteffecten kunnen worden gebruikt om deel van een afbeelding eruit van kunststof of metaal, afhankelijk van de instellingen gebruikt. Helaas, veel mensen die het maken van afbeeldingen voor borden of advertenties in Photoshop niet beseffen dit en dus niet profiteren van deze krachtige optie.

Instructies

1

Open Photoshop. Selecteer "File" menu en kies 'Openen'. Blader in het dialoogvenster dat verschijnt, naar een open een afbeelding die u wilt toepassen van lichteffecten aan.

2

Gebruik het gereedschap "Magnetische selecteren" om een gebied van de afbeelding die u wilt toepassen op het lichteffect aan te selecteren. Als u om het even wat niet selecteert, zal het effect worden toegepast op de hele afbeelding.

3

Selecteer "Filter" in het menu en kies "Render". De opties, kies "Belichtingseffecten." Er zal een dialoogvenster geopend.

4

Klik op de "Stijlen" drop-down menu en kies een voorinstelling die u gebruiken wilt, zoals "Blauwe Omni" of "Vijf Lights" naar beneden.

5

Klik op één van de lichten in de voorvertoning. Pas de schuifregelaars voor lichte eigenschap, zoals "Intensiteit" of "Focus" om het gewenste effect te krijgen. U kunt bijvoorbeeld aanpassen de schuifregelaar van de 'Term' om een oppervlak glanzend, of de "Materiaal" schuif om het oppervlak lijkt van kunststof of metaal. Herhaal deze stap met alle lichten in de voorvertoning.

6

Klik op "OK" om het dialoogvenster te sluiten. Sla uw werk op.