Het toepassen van een. SRT bestand

De bestanden met de extensie. SRT is een ondertitelbestand. Dit betekent dat het maakt de tekst van de film dialoogvenster weergave aan de onderkant van een video, zodat u foreign language film begrijpen kunt. Windows Media Player zal niet normaal gesproken lezen. SRT bestanden, maar u kunt geven deze mogelijkheid door het installeren van een codec, die wordt toegevoegd aan de capaciteiten van het media-programma. Een video codec is een stukje software die breidt de mogelijkheden van een video-speler, zoals zodat het ondertitels van spelen. SRT bestanden.

Instructies

1

Klik en sleep uw. SRT bestand in dezelfde map als de video waar het spelen zal, nadat u hebt geïnstalleerd de codec van uw keuze.

2

Klik met de rechtermuisknop op de. SRT bestand en selecteer "Rename" als de naam niet precies hetzelfde als de video, met uitzondering van de. SRT op het einde. Wijzig de naam zo de video en. SRT bestand hebben dezelfde bestandsnaam als ze dat al niet.

3

Klik met de rechtermuisknop op de video en selecteer 'Open met'. Klik op "Windows MediaPlayer."

4

Klik op de "Play" tabblad en klik vervolgens op "Bijschriften en ondertitels." Selecteer "op als beschikbaar." Dit geldt de. SRT bestand aan uw video.

Tips & waarschuwingen

  • Kunt u ondertitels voor verschillende video's gratis online.