Het selecteren van computermonitoren

Het selecteren van computermonitoren


De aankoop van een computermonitor is niet een besluit dat licht moet worden genomen. Je moet nooit de grootste monitor die kunt u alleen omdat het de grootste monitor kopen. U moet overwegen dingen zoals prijs, resolutie, grootte, hoogte-breedteverhouding en meer voordat u een computermonitor selecteert. Houd er rekening mee: de monitor die je koopt zullen met u voor de komende jaren, dus moet je iets dat werkt voor u.

Instructies

1

Meten van de ruimte waarover u beschikt op uw computerbureau. Niet gewoon kopen de grootste computermonitor kunt u--gebruik een meetlint of maatstaf en meten van de hoeveelheid ruimte u werken moet met. Selecteer vervolgens een computermonitor die past in deze dimensies.

2

Kijk naar de resolutie van elke computermonitor die u wilt kopen. Een resolutie van 480i is wat bekend staat als "standaarddefinitie." Dit is de goedkoopste soort computermonitor. Een resolutie van 720p staat bekend als "high definition", en kost een beetje meer geld dan een 480i monitor. Een resolutie van 1080p staat bekend als "ware high-definition" en is het duurste soort monitor die u kunt kopen. Het zal echter ook degene waarmee u de beste beeldkwaliteit verkregen.

3

Kijk naar de video-ingangen op de computermonitor van uw. Sommige computer-monitoren zijn ontworpen zuiver om worden gebruikt als computerschermen. Anderen kunnen ook worden gebruikt als volledig functionele televisietoestellen of dingen zoals DVD-spelers of Blu-Ray spelers verbinden met de instellingen van uw computer worden gebruikt.

4

Als we kijken naar een side-by-side vergelijking van elke computermonitor die je te kopen denkt. Winkels zoals Best Buy of nietjes hebben meestal tientallen andere computer controleert alle setup naast elkaar. Deze monitors zijn alle verschillende formaten, resoluties en gemaakt door verschillende fabrikanten, maar alle exacte dezelfde afbeelding weergeven. Dit kunt u aan elk beeldscherm in actie zien en kies degene die ziet er het beste aan uw ogen--tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.