Het scherm van een Dell Vostro op een Projector

Als u nodig hebt om gegevens te presenteren aan een groot aantal mensen, kunt het aansluiten van een projector op uw Dell Vostro-laptop u om dat te doen. Zodra die verbinding heeft gemaakt, zal u zitten kundig voor delen van de presentaties die u hebt gemaakt met een kamer vol mensen.

Instructies

1

Afsluiten van zowel de laptop en de projector en zoek de aansluiting van de monitor op de laptop en de projector. De monitor verbinding zal worden klein, bijna vierkant en vaak blauw in kleur. Zoek de bijpassende verbinding aan de zijkant of achterkant van de projector.

2

Sluit één uiteinde van de monitorkabel aan op de aansluiting van de monitor op de laptop en het andere uiteinde aan op de aansluiting van de monitor op de projector. Sluit het netsnoer aan op de projector en sluit het aan.

3

De macht van de projector op en dan macht op de laptop. Kijk voor het laptop-beeldscherm op het scherm wordt weergegeven. Als de laptop scherm niet wordt weergegeven, drukt u op de "Input" knop op de projector herhaaldelijk om door te bladeren de invoeropties.