Het scherm kolommen instellen in Wordpress

Het scherm kolommen instellen in Wordpress


WordPress is een van de meest gebruikte blogging websites op het Internet. De site bevat een aantal aanpasbare hulpmiddelen waarmee u het uiterlijk van uw pagina bepalen. Met WordPress, kunt u uw website dashboard om de wijzigingen op uw pagina maken. Naast het toevoegen van tekst, wijzigingen worden aangebracht met HTML-codering. Hierdoor kunt u uw tekst instellen in scherm kolommen, zoals die u in een tijdschriftpagina of krant vinden zou.

HTML-codering

WordPress kunt u uw eigen pagina's op hun website met behulp van HTML-code bewerken. HTML vertegenwoordigt de getallen, letters en symbolen die worden gebruikt in een website-editor voor de vormgeving van een website bepalen. Terwijl WordPress beschikt over automatische codering voor het invoeren van eenvoudige tekst, afbeeldingen of video's, kunt u uw eigen wijzigingen door te voeren de codering zelf. Met het vooruitzicht van het creëren van scherm kolommen, is de code een eenvoudig en kort.

WordPress Dashboard

Als u wilt wijzigen om het even wat op uw pagina, moet u eerst navigeren naar de WordPress homepage en login met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Eenmaal ingelogd, kunt u uw account om te bepalen welke pagina's dat u wilt bewerken. Beslissen welke tekstpagina u zou willen geven met kolomopmaak, en klik op die post van uw pagina van het dashboard. De berichten zullen chronologisch worden gearchiveerd en kunt u de post die u op datum of op de naam van de post zoekt.

Bericht bewerken

Zodra u op uw gewenste post klikt, zal u worden omgeleid naar de pagina "Bewerken" volgende. Vanaf deze pagina kunt u de eenvoudige opmaak of de HTML-code op de pagina bewerken. Klikt u op "Visuele" op de bovenkant van het bewerkingsvak als u wilt de tekst alleen wilt bewerken, maar u wilt wijzigen van het uiterlijk van de pagina, dus klikt u op "HTML". Zodra dit is geklikt, kunt u dan vinden iedere plek op de pagina die u wilt splitsen in een kolom.

De kolommen instellen

Zoek het lid dat u wenst te beëindigen van de eerste kolom en plakken <!--kolom--> net na de leestekens die het einde van de alinea. Plak deze dezelfde korte HTML-code na elke invoercertificaten die u zou willen beëindigen van een kolom. Zodra u alle van uw kolommen instellen hebt geselecteerd, zal Klik op "Opslaan" en uw bericht worden opgeslagen met de nieuwe kolommen. U zal vervolgens zitten kundig voor bekijken om te controleren van de nieuwe look van uw pagina.